PLAATS VACATURES OP GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Je toekomst begint op Greenjobs.nl

Bij Greenjobs.nl krijgen wel eens vragen over de vacaturesite en de dienstverlening, dus die leggen we graag uit. In deze FAQ vind je antwoord op de meest gestelde vragen over Greenjobs.nl. Verdeeld in de secties 'Voor Werkgevers' en eronder 'Voor Werkzoekenden'. 

De uitsluitingscriteria zijn ook te vinden op deze FAQ pagina.

Deze pagina wordt regelmatig ge-update. Laatste update maart 2024.

Frequently Asked Questions - Vragen beantwoord over Greenjobs.nl - Voor Werkgevers

Frequently Asked Questions - Vragen beantwoord over Greenjobs.nl - Voor Werkzoekenden

Uitsluitingscriteria bij Greenjobs.nl

Greenjobs.nl staat achter organisaties die als doel hebben om mensen te helpen, bewust te ondernemen en om een positieve impact te hebben op het klimaat en/of de maatschappij. Naast dat een organisatie aan deze positieve doelen werkt, controleren we juist ook of ze geen tegenstrijdige activiteiten uitvoeren. Onderstaande punten die bekend en gedocumenteerd zijn over een organisatie leiden tot uitsluiting van opname van vacatures op het platform van Greenjobs.nl.

Het team van Greenjobs.nl doet zijn uiterste best om alle organisaties en vacatures die op Greenjobs.nl worden geplaatst te controleren of ze voldoen aan de criteria van een Greenjobs.nl.

Het is het doel van Greenjobs.nl om bedrijven en overheden aan te moedigen om te verduurzamen. Daarom zullen er ook duurzame vacatures op de website te vinden zijn van organisaties die nog bezig zijn met verduurzamingsproces.

Vacatures van organisaties die voldoen aan (een van de) volgende criteria zullen verwijderd worden van Greenjobs.nl:

Start met vacatures plaatsen

Om vacatures te plaatsen dien je een werkgevers account aan te maken. Een verificatielink wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft. Check ook je spam voor deze e-mail.

Plaatsen van een vacature is zo gepiept en je vacatures staan binnen 2 minuten online!
Tijdens het plaatsen kan je het gewenste pakket kiezen.

Ja, start met vacatures plaatsen!