Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!

CARRIÈRETIPS

Ben je op zoek naar nieuw werk maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Vacaturebank Greenjobs helpt je graag. Start je zoektocht met het luisteren van deze podcast aflevering met Annemiek Nusmeijer (eigenaar van Greenjobs) voor veel gouden tips!

Verder lees je hieronder het WAAROM, WAT en HOE van het vinden van een future-proof baan. Boordevol handige informatie en bruikbare tips om jouw carrière in de goede, duurzame richting te helpen.

WAAROM?

Veel mensen zijn zich steeds meer bewust van de impact die ze hebben op hun omgeving. Jij waarschijnlijk ook. Heb je er wel eens over nagedacht dat je ook kan werken in een bedrijf met een duidelijke focus op duurzaamheid? Want ook zo maak je enorme impact. Maar waarom is dit zo belangrijk?

Lees verder

WAT?

De reden om op te staan. De reden dat je nét iets sneller rent. Of hoger springt. We hebben het hier over je kernenergie. Je bewust worden van je kernenergie is belangrijk, zeker als je op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging. Hoe kom je dan achter wat dit precies is?

Lees verder

HOE?

Je weet nu dat je een duurzame ambitie nastreeft, wat voor soort baan je wilt uitvoeren en waar je zou willen werken. Het moment is aangebroken dat je gaat solliciteren bij de organisaties die jij zo bewondert. Hoe solliciteer je het beste bij een duurzame werkgever? Hier zijn wat tips:

Lees verder

KOM JE ER TOCH NOG NIET UIT? Praat met een loopbaancoach

Schakel de grondige, professionele en persoonlijke hulp van loopbaancoach Sjoukje Bonekamp in. Zij kan jou op de onderstaande  manier helpen. Vul het formulier in via de button en ze neemt contact met je op.

Meer duidelijkheid over wat voor werk je wilt en kunt gaan doen? Of wil je je sollicitatievaardigheden uitbreiden? Of weet je wel wat je wilt, maar geen idee waar te beginnen? Neem contact op met Sjoukje. Zij kan je hierbij helpen.
€110 per (online) gesprek.

Loopbaancoaching aanvragen