Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!

CARRIÈRETIPS

Ben je op zoek naar nieuw werk maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Vacaturebank Greenjobs helpt je graag met het geven van veel carrièretips. Start je zoektocht met het luisteren van deze podcast aflevering met Annemiek Nusmeijer (eigenaar van Greenjobs) voor veel gouden tips over het vinden van een duurzame baan!

Verder lees je hieronder het WAAROM, WAT en HOE van het vinden van een future-proof en duurzame vacature. Boordevol handige informatie en bruikbare carrièretips om jouw carrière in de goede, duurzame richting te helpen en die duurzame vacature te vinden!

WAAROM?

Veel mensen zijn zich steeds meer bewust van de impact die ze hebben op hun omgeving. Jij waarschijnlijk ook. Heb je er wel eens over nagedacht dat je ook kan werken in een bedrijf met een duidelijke focus op duurzaamheid? Want ook zo maak je enorme impact. Maar waarom is dit zo belangrijk?

Lees verder

WAT?

De reden om op te staan. De reden dat je nét iets sneller rent. Of hoger springt. We hebben het hier over je kernenergie. Je bewust worden van je kernenergie is belangrijk, zeker als je op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging. Hoe kom je dan achter wat dit precies is?

Lees verder

HOE?

Je weet nu dat je een duurzame ambitie nastreeft, wat voor soort baan je wilt uitvoeren en waar je zou willen werken. Het moment is aangebroken dat je gaat solliciteren bij de organisaties die jij zo bewondert. Hoe solliciteer je het beste bij een duurzame werkgever? Hier zijn wat tips:

Lees verder

CREËER EEN JOB ALERT

Mis nooit meer een duurzame vacature en maak een job alert aan.

Nu er dagelijks zoveel duurzame vacatures bij komen zou het zonde zijn om de laatste te missen. Activeer daarom een job alert, gedaan in een tel en zo mis je geen duurzame job die bij je past. 

Via deze link kan je bij de tab 'Maak job alert' je e-mailadres opgeven en mis je nooit meer een duurzame vacature. Doen!