GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):

Functiegroep (meerdere mogelijk)

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied (meerdere mogelijk)

Geselecteerde selectie(s):

DUURZAME VACATURES

Biofuel Broker
OLYX
Amsterdam
€ 2.800 - € 3.500 (Maand)
We are looking for a full-time broker for the biofuel market to join our team. If you are a professional with a natural interest in sustainability and trading, this might be the best fit for you.
Noord-HollandFull-timeDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - FinanceSales, Advies / Consultancy
Traineeship Duurzaamheid & Innovatie
Breinstein
NL
€ 2.700 (Jaar)
Jij hebt je bachelor- of masteropleiding afgerond. Nu ben je op zoek naar de perfecte baan en een vliegende start van je carrière. Dat is precies waar wij bij Breinstein gespecialiseerd in zijn. Bekijk onze vacature voor het traineeship Duurzaamheid & Innovatie!
LandelijkFull-timeDuurzame energie - Energie transitie, Circulaire Economie, Klimaat - Milieu, Overheid, Foundation – Non-ProfitIT, Overheid
(Junior) Projectmedewerker Duurzame Daken gezocht
Rooftop Revolution
Amsterdam
€ 2.300 - € 2.800 (Maand)
Wil jij meewerken aan de mooiste dakprojecten en tegelijkertijd een groeiende non-profit organisatie vormgeven in een klein en leuk team? Dan zit je goed!
LandelijkPart-timeKlimaat - Milieu, Duurzame energie - Energie transitieOverig
Teamleider fietskoeriers in Groningen
Cycloon Post & Fietskoeriers
Groningen
€ 2.424 - € 3.068 (Jaar)
De teamleider werkt op één en soms meerdere vestigingen, hier bewaakt hij/zij het operationele proces, de planning en begeleid fietskoeriers. De teamleider is de schakel tussen de bedrijfsleider en de operatie en staat in nauw contact met alle collega’s binnen de vestiging.
GroningenPart-timeSocial EnterpriseLogistiek / Inkoop
Projectmanager Junior/Medior
Over/Nieuw
Amsterdam
€ 2.812 - € 3.678 (Maand)
Versterk ons team van gedreven, nieuwsgierige en ondernemende projectmanagers die zich dagelijks inzetten voor maatschappelijke vernieuwing. Benieuwd naar wat werken bij Over/Nieuw inhoudt? Lees snel verder.
Noord-HollandFull-timeSocial Enterprise, Foundation – Non-Profit, Advies - Consultancy - FinanceAdvies / Consultancy, Overig
Data Engineer
Cycloon Post & Fietskoeriers
Zwolle
€ 3.500 - € 4.000 (Jaar)
Als data engineer bij Cycloon krijg je een uitdagende rol als expert op het gebied van databronnen koppelen en het beheer van datakoppelingen en de architectuur van ons data platform. Je krijgt de kans om ons data platform vanaf de start verder uit te bouwen en mee te laten groeien met Cycloon.
OverijsselPart-time, Full-timeITSocial Enterprise

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!