GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up twice per month in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:

SUSTAINABLE JOBS

HR / Office
In the Middle of Our Street B.V.
Amsterdam
We zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke Office Manager / HR Manager om ons team te versterken en MOOS tot de gezelligste en beste werkplek van Amsterdam wil maken en houden! Als de spin-in-het-web van MOOS zul je verantwoordelijk zijn voor diverse facetten binnen ons bedrijf.
NetherlandsFull-timeRenewable Energy - Energy transitionHR, Administrative
BI-Developer
Van der Wal
Utrecht
✔ Power BI is jouw domein ✔ Van data naar 'actionable insights' ✔ Een servicegerichte probleemoplosser Bij Van der Wal zijn we op een missie om het goederentransport slimmer en duurzamer te maken. Wil jij als BI-Developer echte waarde uit de data halen voor een verandering in de transportwereld?
UtrechtFull-timeElectric transport – EV - Shared MobilityIT
Management ondersteuner bij stichting nice°
Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie
Meppel
€2,500 - €4,000 (Monthly)
Vanuit ons dynamische kantoor in Meppel werken wij aan het versnellen van de circulaire economie: samen met kennisinstellingen, overheden en bedrijven. Wij zijn partner in verandering en gaan geen uitdaging uit de weg. Doe je mee?
DrenthePart-time, Full-timeCircular Economy, Stichting - Non-profit, Social Enterprise, Climate - EnvironmentPA / Secretarial, Administrative
Financieel administratief medewerker (Diemen/Amsterdam)
Studio HENK
Diemen
€3,000 - €3,500 (Monthly)
Ga jij secuur te werk en ben je cijfermatig sterk en gestructureerd? Kom je het beste uit de verf in een klein, persoonlijk en ambitieus team? Wil jij je vastbijten in onze boekhouding en deze niet meer loslaten? Dan pas je wellicht bij ons.
Noord-HollandPart-timeB CorpAdministrative, Finance / Accounting
VACATURE CALCULATOR
De Dakdokters
Amsterdam
€3,000 - €3,600 (Monthly)
Wil jij meewerken aan de transformatie van het stedelijk daklandschap? En heb je een achtergrond als Calculator? We zoeken iemand die er enthousiast van wordt om onze missie om de stad gezond te maken te vertalen in goede en overzichtelijke offertes voor onze klanten. Sluit je aan!
Noord-HollandFull-time, Part-timeClimate - Environment, Social EnterpriseSales, Logistics / Purchasing
Compliance officer
Venntiv
Apeldoorn
De wereld staat voor een enorme uitdaging om de klimaatcrisis aan te pakken. Koplopers willen hun steentje bijdragen door te innoveren en investeren. Venntiv helpt bedrijven hun ambities te realiseren door het vinden van de juiste financiering en biedt begeleiding tijdens en na de subsidietrajecten.
Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, GroningenFull-timeAdvice - Consultancy - Finance, Climate - EnvironmentAdvice / Consultancy

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search