GREENJOBS.NL -WERK VOOR DE TOEKOMST

Dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst

Vragen over Greenjobs.nl? Vind antwoorden in de FAQ

Greenjobs.nl FAQ
Dé grooste vacaturesite met banen voor jou én de toekomst

Dé grooste vacaturesite met banen voor jou én de toekomst

Dé grooste vacaturesite met banen voor jou én de toekomst

Greenjobs.nl is dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst. Vind een leuke baan die bij je past én maak een positieve impact op het klimaat en/of de maatschappij.

Je toekomst begint op Greenjobs.nl

Bij Greenjobs.nl vind je het grootste aanbod aan vacatures bij bedrijven, organisaties en overheden die net als jij een verschil willen maken. Ga aan de slag in duurzaamheid, fair trade, de energietransitie, duurzame mobiliteit/EV, natuurbehoud, maatschappelijk verantwoord of sociaal ondernemerschap. Of je nu een starter, professional, freelancer of stagiair bent, op Greenjobs.nl vind je jouw nieuwe droombaan of opdracht.

Greenjobs.nl is het grootste platform waar duurzame, maatschappelijke en toekomstgerichte werkgevers & ambitieuze, creatieve en betrokken werkzoekenden elkaar vinden om samen een verschil te maken voor de toekomst.

Greenjobs.nl is een B Corporation en zet zich in als een 'force for good,' waarbij mensen en de planeet altijd op de eerste plaats staan. Het is de missie van Greenjobs.nl dat alle banen in het bedrijfsleven en bij de overheid een positieve impact hebben op de wereld en er voor iedereen gelijke kansen zijn op de arbeidsmarkt. Samen werken we aan een duurzame, eerlijke en betekenisvolle toekomst.

Greenjobs.nl is lid van MVO Nederland en Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met behulp van de steun van Greenjobs.nl geeft WWF bos terug aan de aarde. Verder is Greenjobs.nl mede oprichter vanLet’s play equal – The most unfair game in the world. Hét bordspel ter bevordering van JEDI (Justice, Equity, Diversity, Inclusion).

AANBEVELINGEN OVER GREENJOBS.NL

Wat organisaties en werkzoekenden zeggen over Greenjobs.nl lees je hieronder!!