26 okt. 2023, 18:41

Revolutie tegen Black Friday: Greenjobs.nl organiseert een Kledingruil!

Revolutie tegen Black Friday: Greenjobs.nl organiseert een Kledingruil!

Revolutie tegen Black Friday: Greenjobs.nl organiseert een gratis Clothing Swap Event om duurzaamheid te bevorderen een dag vóor Black Friday. Kom je ook donderdag 23 november tussen 15:30 en 19:30, toegang is gratis.

In een tijd waarin consumptie hoogtij viert en de aarde te lijden heeft onder de gevolgen van overmatige productie, zet Greenjobs.nl zich in voor verandering. Als reactie op Black Friday, een van de meest materialistische dagen van het jaar, nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan onze Clothing Swap, een evenement dat de nadruk legt op duurzaamheid en bewust consumeren. De kledingruil is een dag vóor Black Friday.

Op 23 november zal Greenjobs.nl ruimte bieden voor een kledingruil, waar mensen hun kleding kunnen inruilen voor iets nieuws, zonder de financiële en ecologische kosten van traditioneel winkelen. Het doel is om aandacht te vestigen op de schadelijke impact van overmatige consumptie en een alternatief te bieden dat zowel voordelig is voor individuen als voor onze planeet.

Wat kun je verwachten:

Kledingruil: Breng max 8 kledingstukken mee die je niet meer draagt en ruil ze in voor nieuwe, voor jou interessante stukken.

Community-building: Ontmoet gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor een duurzamere toekomst.

Door de Clothing Swap een dag voor Black Friday te organiseren, willen we een krachtige boodschap sturen: je hebt op Black Friday geen behoefte meer aan nieuwe aankopen, want op onze Clothing Swap heb je je garderobe al vernieuwd op een duurzame manier.

Details van het evenement:

Samen kunnen we een positieve impact hebben en de negatieve gevolgen van overmatige consumptie bestrijden. Doe mee aan Greenjobs.nl's Clothing Swap en help de beweging voor duurzaamheid en bewust consumeren te verspreiden.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met het Greenjobs.nl team via team@greenjobs.nl

Over Greenjobs.nl:

Greenjobs.nl is hét platform dat zich inzet voor het bevorderen van duurzaamheid in alle aspecten van het leven, inclusief werk en consumptie. Ons doel is om mensen bewust te maken van de impact van hun keuzes en hen te helpen bijdragen aan een gezondere toekomst.

Zien we je 23 november? Leuk! Samen maken we het verschil voor een betere toekomst.

Vond je deze blog leuk, we hebben er nog meer!