14 feb. 2024, 12:15

Makkelijk en snel solliciteren met Greenjobs.nl' nieuwe product: Fast Apply

Makkelijk en snel solliciteren met Greenjobs.nl' nieuwe product: Fast Apply

Makkelijk en snel solliciteren met Greenjobs.nl nieuwe product: Fast Apply

Bij Greenjobs.nl zijn we altijd bezig met vernieuwing en willen we het solliciteren op je vacatures zo simpel mogelijk maken. Job Marketing speelt daar een belangrijke rol bij. Daarom hebben we een nieuw product ontwikkeld: Fast Apply!

In een wereld waar alles snel gaat, begrijpen we dat solliciteren geen ingewikkelde zaak moet zijn. Met Fast Apply, een product waar job marketing centraal staat, maken we het supermakkelijk voor latent werkzoekenden om te reageren op je vacatures. Door een gerichte job marketing campagne worden je vacatures aan een getargete doelgroep onder de aandacht gebracht. Via een kort sollicitatieformulier kan er direct gereageerd worden en ontvang jij de contactgegevens van de geïnteresseerde. Geen gedoe, gewoon snel en efficiënt.

Laat Greenjobs.nl je helpen om snel en simpel de juiste kandidaten te vinden. Fast Apply is innovatief, modern en maakt jouw sollicitatieproces een fluitje van een cent.

Wat is het Fast Apply vacaturepakket?

Dit nieuwe job marketing vacature pakket, beschikbaar voor de introductieprijs van €995 per vacature, combineert het volledige Premium Social aanbod met de innovatieve Fast Apply job marketing tools, waardoor sollicitanten een snelle en moeiteloze ervaring hebben om te solliciteren op jouw vacatures.

Fast Apply – het nieuwe job marketing product van Greenjobs.nl

Fast Apply tilt het sollicitatieproces naar een hoger niveau met een focus op snelheid, gemak en directe interactie. Dit omvat:

  • Gesponsorde job marketing campagne via Instagram Reels (14 dagen): Promoot jouw vacature met een opvallende Instagram Reel bij relevante gebruikers binnen de door jou gewenste regio.
  • Snel en eenvoudig solliciteren: Kandidaten solliciteren met slechts 3 korte vragen, waardoor de drempel om te solliciteren aanzienlijk wordt verlaagd.
  • Verhoogde conversie en ontvang direct contactgegevens: Versnel het wervingsproces en ontvang direct contactgegevens van geïnteresseerde kandidaten.
  • Ideaal voor mobiel solliciteren: Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor sollicitanten snel kunnen reageren, waar ze ook zijn.
  • Uitgebreide Zichtbaarheid: Plaats je vacature op Greenjobs.nl voor een periode van 60 dagen, waardoor je vacature lang zichtbaar is.
  • Doelgerichte Job Marketing: Bereik de juiste doelgroep door gebruik te maken van de uitgebreide targetingopties van de job marketing campagne.

Hoe werkt het?

Wanneer je het Fast Apply pakket aanschaft, krijg je toegang tot het volledige Premium Social pakket, aangevuld met een uitgebreide online Fast Apply campagne. Hierdoor bereik je een breder publiek zonder de barrières van traditionele sollicitatieformulieren en CV's.

Een korte vragenlijst van max 3 vragen, samengesteld in samenwerking met jou, screent kandidaten op geschiktheid. Na bestelling van het Fast Apply pakket, nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de vragen en details af te stemmen. Op deze manier kun jij snel geschikte sollicitanten ontvangen.

Maak solliciteren nóg makkelijker!

Met Fast Apply zetten we een nieuwe standaard voor efficiënt solliciteren met een nieuwe job marketing product. Vereenvoudig het wervingsproces en trek de beste kandidaten aan met Greenjobs.nl's nieuwste product. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw vacature te boosten met een job marketing campagne en jouw zoektocht naar duurzaam talent te versnellen.

Bij Greenjobs.nl geloven we in voortdurende evolutie en vooruitgang, en we gebruiken de nieuwste technieken om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Met de introductie van het nieuwe online job marketing product, Fast Apply, nemen we opnieuw een sprong voorwaarts in de wereld van duurzaam werven.

Deze toevoeging aan het aanbod is meer dan een product; het is een bewijs van ons geloof aan het vereenvoudigen van het sollicitatieproces en het creëren van waarde voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Met Fast Apply integreren we de nieuwste trends in job marketing en solliciteren, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste match te vinden op de arbeidsmarkt.

Wij begrijpen dat de zoektocht naar duurzaam talent essentieel is voor de verduurzaming van de planeet. Daarom zetten we extra stappen, introduceren we innovatieve producten en blijven we investeren in technologie om jouw wervingservaring te optimaliseren.

Samen werken we aan een duurzame toekomst, waarin de juiste mensen op de juiste plaatsen terechtkomen. Greenjobs.nl is meer dan alleen een platform; het is een gemeenschap van individuen en bedrijven die zich inzetten voor positieve verandering. Laten we blijven innoveren, samen groeien en gezamenlijk werken aan de verduurzaming van de planeet.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Greenjobs.nl jouw zoektocht naar duurzaam talent kan versterken. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst!

Vond je deze blog interessant, wellicht zijn deze blogs ook leuk om te lezen:

- Wat is Greenwashing?

- Greenjobs.nl in 2024: Jouw Toekomst, Onze Missie

- Inclusief werven: Vrouwen solliciteren minder snel dan mannen: Wat kunnen werkgevers doen?