25 jul. 2024, 07:24

Ontdek jouw startersfunctie bij een van deze topwerkgevers!

Ontdek jouw startersfunctie bij een van deze topwerkgevers!

Ontdek jouw startersfunctie bij een van deze topwerkgevers!

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leuke en duurzame startersfunctie? Maak kennis met deze vier vooruitstrevende bedrijven die jou een vliegende start van je carrière kunnen bieden, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld! Van het versnellen van de energietransitie in Overijssel tot het bijdragen aan duurzaamheid in de afvalverwerking, deze werkgevers bieden diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een impact te maken.

Omdat het soms lastig kan zijn om de juiste startersfunctie te vinden, heeft Greenjobs.nl bedrijven geïnterviewd die veel startersfuncties aanbieden. In deze blog lees je de interviews met Impuls Advies, Bender en PreZero Nederland. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn en welk bedrijf bij jou past in de interviews hieronder


    Startersfuncties bij Impuls Advies

    • Beschrijf in 2 zinnen wat Impuls Advies doet.
    Impuls advies is een adviesbureau dat zich vol passie inzet voor de verduurzaming van de warmtevoorziening. Ons doel is om de energietransitie te versnellen door bedrijven en overheden te ondersteunen bij de realisatie van tastbare, duurzame warmteprojecten.

    • Wat voor soort startersposities biedt Impuls Advies aan?
    Wij bieden junior adviseurs functies aan.

    • Hoe ondersteunt Impuls Advies starters in hun professionele ontwikkeling en groei? (training, doorgroeimogelijkheden en/of anderen initiatieven)
    - Op maat gemaakt inwerktraject: Een persoonlijk traject dat je helpt om je snel in te werken en je sterke punten te benutten.

    - Maandelijkse gesprekken: Regelmatige gesprekken met onze HR-manager om je persoonlijke ontwikkeling te bespreken en te stimuleren.

    - Studiebudget: Een vrij te besteden studiebudget van €1.500,- per jaar voor cursussen, trainingen of opleidingen die jouw professionele groei bevorderen.

    - Kennissessies: Tweemaandelijkse sessies waarin we de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied bespreken en kennis delen, zodat je continu kunt leren van collega’s en experts.

    - In-company trainingen: Diverse interne trainingen en opleidingen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

    • Hoe is de bedrijfscultuur bij Impuls Advies?
    Bij Impuls advies is het werkplezier hoog, dankzij een dynamische en collegiale werkomgeving. Hier zijn enkele aspecten die werken bij ons extra leuk maken:

    - Weekstart: Iedere week starten we samen met een inspirerende meeting om de week goed te beginnen en iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en successen.

    - Gezamenlijke lunch: Dagelijks genieten we samen van een gezellige lunch, wat de teamspirit versterkt en zorgt voor een ontspannen pauze.

    - Maandelijkse activiteiten: Elke maand organiseren we een leuke activiteit, variërend van sportieve uitjes tot creatieve workshops, wat zorgt voor een sterke band binnen het team.

    - Teamuitjes: Twee keer per jaar gaan we een hele dag op pad voor een teambuilding-activiteit, waarbij plezier en samenwerking centraal staan.

    • Wat maakt het werken bij Impuls Advies als starter leuk?
    Een jong en dynamisch team en bedrijf, gezellig team, enorme mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

      Gelijk naar alle vacatures bij Impuls Advies


      Startersfuncties bij Bender

      • Beschrijf in 2 zinnen wat Bender doet.
      Opleiden en detacheren binnen het publieke domein.

      • Wat voor soort startersposities biedt Bender aan?
      Traineeships: na de opleidingsmaand een junior functie bij de lokale overheid

      • Hoe ondersteunt Bender starters in hun professionele ontwikkeling en groei? (training, doorgroeimogelijkheden en/of anderen initiatieven)
      Opleidingsprogramma van 1 maand bij traineeships. Daarna trainingen volgen binnen de Bender Academie. Doorgroeimogelijkheden van junior tot aan senior.

      • Hoe is de bedrijfscultuur bij Bender?
      Aandacht en Groei zijn de kernwaarden van Bender. Dit merk je terug aan de cultuur, het is een mensgerichte organisatie.

      • Wat maakt het werken bij Bender als starter leuk?
      Opleidingsmogelijkheden, interessante startersfunctie, doorgroeimogelijkheden, jaarfeesten, regiobijeenkomsten, sportactiviteiten

        Gelijk naar alle vacatures bij Bender

        Startersfuncties bij PreZero Nederland

        • Beschrijf in 2 zinnen wat PreZero doet.
        Wij zamelen afval in en verwerken het ook weer om er nieuwe grondstoffen van te maken.

        • Wat voor soort startersposities biedt PreZero aan?
        Met name traineeships en junior sales functies

        • Hoe ondersteunt PreZero starters in hun professionele ontwikkeling en groei? (training, doorgroeimogelijkheden en/of anderen initiatieven)
        Training, een buddy, opleidingsbudget

        • Hoe is de bedrijfscultuur bij PreZero?
        Informeel, ondernemend, ruimte voor zelfstandigheid, nuchter

        Wat maakt het werken bij PreZero als starter leuk?
        Bijdragen aan duurzaamheid, grote en professionele organisatie, het is nooit saai bij ons


          Sluit je aan bij een Topwerkgever en ga goed van start met je carrière!

          Het lezen van deze interviews heeft je hopelijk geïnspireerd om een beter beeld te krijgen van wat deze bedrijven jou als starter kunnen bieden. Impuls Advies, Bender en PreZero Nederland hebben allemaal unieke kansen en voordelen voor jouw carrière.

          Of je nu aan de slag wilt in de energietransitie, advies wilt geven over duurzame warmtevoorziening, jezelf wilt ontwikkelen binnen het publieke domein, of een bijdrage wilt leveren aan een duurzamere wereld door afvalbeheer, er is altijd een rol die bij jou past.
          Greenjobs.nl wenst je veel succes met je zoektocht en hoopt dat je snel jouw ideale startersfunctie vindt! 

          Wellicht is een van deze blogs ook leuk om te lezen:

          - Gids voor Starters op de Arbeidsmarkt
          - Duurzame banen, wat is een duurzame vacature nou precies?
          - Wat is Greenwashing?