12 sep. 2023, 16:32

Kies het juiste Greenjobs.nl vacaturepakket: Premium, Premium Social of Social Plus

Kies het juiste Greenjobs.nl vacaturepakket: Premium, Premium Social of Social Plus

Kies het juiste Greenjobs.nl vacaturepakket: Premium, Premium Social of Social Plus

Greenjobs.nl helpt jouw organisatie bij het bereiken van je doelgroep om zo je openstaande posities te vullen. Daarvoor zijn er verschillende vacature pakketten voor werkgevers. Op die manier kan je als werkgever het pakket kiezen wat het beste bij jouw zoektocht past op dat moment. Wil je bijvoorbeeld alleen een vacature plaatsen op Greenjobs.nl of wil je ook een social media campagne waarin je de naamsbekendheid van je organisatie vergroot en werkt aan de employer branding?

In deze blog leggen we het verschil uit tussen de verschillende vacaturepakketten van Greenjobs.nl en helpen we je op weg met het kiezen van het juiste pakket.

We adviseren altijd een Premium Social of Social Plus vacature omdat de vacature dan aanzienlijk vaker bekeken wordt.
Gemiddeld aantal views:
Premium: 200 views
Premium Social: 2.000 views
Social Plus: 32.000 views

Greenjobs.nl views per vacaturepakket


Doorplaatsen van Vacatures - verschillende LinkedIn groepen

Wekelijks bezoeken duizenden werkzoekenden Greenjobs.nl. Daarnaast worden de vacatures kosteloos gedeeld in LinkedIn Vacature Groepen om nog meer bereik te creëren. Naast al bestaande groepen waar de vacatures in worden gedeeld waaronder Amsterdam Professionals , ICT Vacatures & Opdrachten en Marketing & Communicatie Vacatures heeft Greenjobs.nl de volgende LinkedIn groepen gestart waar de vacatures ook in gedeeld worden: Duurzame Vacatures bij de Overheid & Publieke Sector & Duurzame Vacatures voor Starters.

Wat is een Premium Vacature plaatsing?

Een Premium Vacature staat 40 dagen online, wordt uitgelicht op de homepage, komt bovenaan de vacaturelijst en je vacature wordt genoemd in de nieuwsbrief met +8.000 abonnees. Het is daarbij toegestaan om externe sollicitatie-links en emailadressen toe te voegen aan de vacature.

 • 40 dagen online
 • Nieuwsbrief vermelding +8.000 abonnees
 • Externe links toegestaan
 • Kosteloos gedeeld in Linkedin Vacature Groepen
 • Hoog op vacaturelijst
 • 295 euro per vacature


Wat is een Premium Social Vacature plaatsing?

Geef je vacature een boost met een Premium Social Vacature plaatsing! Een Premium Social Vacature staat 60 dagen online, wordt uitgelicht op de homepage, komt hoger in de vacature lijst, wordt benoemd in de nieuwsbrief met +8.000 volgers, externe links zijn toegestaan én krijgt een social media campagne. Via de 3 social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram spreken we een hele grote doelgroep aan. Inmiddels heeft Greenjobs.nl +32.000 volgers in totaal op de social mediakanalen.

 • 60 dagen online
 • Nieuwsbrief vermelding +8.000 abonnees
 • Externe links toegestaan
 • Hoger op vacaturelijst (dan de premium vacature plaatsing)
 • Social media post op de 3 kanalen van Greenjobs.nl met +32.000 volgers
 • 395 euro per vacature

Wat is een Social Plus Vacature plaatsing?

De Social Plus Vacature is de beste keus voor extra employer branding. De Social Plus Vacature staat 60 dagen online, wordt uitgelicht op de homepage, komt hoger in de vacature lijst, wordt benoemd in de nieuwsbrief met +8.000 volgers, externe links zijn toegestaan én krijgt een social media campagne met extra sponsoring van social media posts met een tweede post op de socials! Met de Boost uit het Social Plus pakket krijgen vacatures een extra boos via de socials van Greenjobs.nl. De vacature wordt geadverteerd op relevante zoektermen en in een straal van x aantal kilometers rondom de locatie van de vacature zodat werkzoekenden in die regio in aanraking komen met de op Greenjobs.nl geplaatste vacature.

 • 60 dagen online
 • Nieuwsbrief vermelding +8.000 abonnees
 • Externe links toegestaan
 • Hoogst op vacaturelijst
 • Social media post op de 3 kanalen van Greenjobs.nl met +32.000 volgers
 • 2e Social media post, extra gesponsord op de 3 kanalen van Greenjobs.nl met +32.000 volgers
 • 495 euro per vacature

Nieuwsbrief van Greenjobs.nl

Twee keer per maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd met daarin de geplaatste Premium, Premium Social of Social Plus vacatures van die maand. Aan het begin van de maand een volle nieuwsbrief met duurzame lifestyle tips en vacatures. Rond de 15e van de maand sturen we nog een nieuwsbrief, deze bevat alleen de laatste vacatures en is de ‘jobs-only’ nieuwsbrief. Op dit moment heeft de nieuwsbrief +8.300 lezers!

Als je wilt dat je vacatures ook in de nieuwsbrief komen kies dan voor een Premium, Premium Social of Social Plus vacaturepakket.


Hoeveel sollicitanten kan je verwachten bij een vacatureplaatsing?

Helaas kan Greenjobs.nl geen exacte uitspraken doen over het aantal te verwachte sollicitanten. Het aantal sollicitanten dat je krijgt is afhankelijk van veel verschillende onvoorspelbare factoren.

 • De groep sollicitanten kan divers zijn qua achtergrond en niveau en het is moeilijk voorspellen hoeveel mensen met specifieke kwalificaties zullen solliciteren.
 • De vacaturetekst moet goed geschreven zijn. Als een vacaturetekst niet duidelijk of niet volledig is, zullen er minder mensen reageren.
 • Door externe factoren zoals economische situatie, de vraag naar bepaalde functies of een pandemie kan het aantal sollicitanten worden beïnvloed.
 • Het aantal sollicitanten is ook afhankelijk van op welke manier je vacature wordt gepromoot. Zo heb je bij een Social Plus Vacature met social media campagne met SEA boost (gemiddeld 30.200 views) meer bereik dan bij een Premium Vacature zonder social media campagne die alleen op Greenjobs.nl te zien is. (Gemiddeld 200 views)
 • De tijd van het jaar waarin je de vacature plaatst kan van invloed zijn op de interesse van sollicitanten.

Uiteraard word er hard gewerkt om zoveel mogelijk views en reacties te krijgen op een geplaatste vacature. Dat is een van de redenen voor Greenjobs.nl om ook de Premium Vacatures kosteloos te delen in LinkedIn vacature groepen. Op die manier wordt er aandacht aan de vacature geschonken op verschillende kanalen naast de website en eigen socials.

Plaats je duurzame vacatures op Greenjobs.nl en bouw aan de toekomst!

Wil je jouw organisatie verbinden met milieubewuste talenten die klaar staan om de wereld te veranderen? Plaats dan je duurzame vacatures op Greenjobs.nl! Samen kunnen we bijdragen aan een wereld die zorgt voor de planeet en haar bewoners.

Vond je deze blog interessant? Misschien is een van deze blogs dan ook wat voor je:

- Zo verlaag je de CO2 uitstoot van jouw organisatie

- Tips voor leuke en duurzame bedrijfsuitjes

- 7 Tips om je kantoor te verduurzamen