6 jun. 2024, 09:22

Greenjobs.nl wint DJAx Award 'Oustanding Impact in a Niche Market - Established Job Board'

Greenjobs.nl wint DJAx Award 'Oustanding Impact in a Niche Market - Established Job Board'

Greenjobs.nl wint prestigieuze DJAx Award 'Oustanding Impact in a Niche Market - Established Job Board' 2024!

Met trots en enthousiasme kondigt Greenjobs.nl aan dat het op 16 mei 2024 in Londen de prestigieuze DJAx Award 2024 heeft gewonnen in de categorie "Outstanding Impact in a Niche Market (Established Job Board)". Deze belangrijke erkenning bekroont de voortdurende inspanningen van Greenjobs.nl om een ​​duurzaam platform te creëren dat werkzoekenden en werkgevers binnen de duurzame sector succesvol verbindt.

De DJAx Award: Een erkenning voor uitmuntendheid

De DJAx Awards zijn een jaarlijkse award ceremonie in de online vacaturebranche, georganiseerd door Job Boards Connect. De awards richten zich specifiek op duurzame praktijken en waarderen organisaties die een ​​positieve impact hebben op zowel individuen als de gehele vacaturebank branche. De DJAx Awards fungeren als een platform voor erkenning, netwerkvorming en kennisdeling, stimulerend tot samenwerking en vooruitgang binnen de duurzame sector.

Een bevestiging van hard werk! Outstanding impact in a niche market

De DJAx Award 2024 is meer dan een trofee; het is een bevestiging van de toewijding van Greenjobs.nl om een ​​duurzaam platform te creëren dat werkzoekenden en werkgevers binnen de groene sector verenigt en een ​​positieve verandering teweegbrengt.

"De ambitie van Greenjobs.nl is duidelijk: een ​​duurzaam platform creëren dat werkzoekers en werkgevers binnen de duurzame sector verbindt en een ​​positieve impact heeft op de planeet en maatschappij", aldus Annemiek Nusmeijer, eigenaar van Greenjobs.nl. "Deze award bevestigt dat we op de goede weg zijn en inspireert ons om onze inspanningen voort te zetten en in de toekomst een nog grotere impact te maken."

Een overwinning voor de gehele duurzame community

Deze overwinning zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de toegewijde Greenjobs.nl-community. "Het team wil dank uitspreken aan alle werkzoekers, werkgevers, partners en supporters van Greenjobs.nl". "We uiten ook onze waardering aan alle finalisten die zich inzetten voor duurzaamheid en echte impact maken!"

Samen naar een duurzame toekomst

De DJAx Award is een belangrijke mijlpaal, maar het is slechts het begin. Greenjobs.nl is vastberaden om de grenzen te verleggen en zijn impact op de groene arbeidsmarkt te vergroten. Bezoek vaak Greenjobs.nl om openstaande vacatures te bekijken en ontdek hoe je kunt bijdragen aan onze missie om een ​​duurzame toekomst te creëren.

Over Greenjobs.nl - de meest gebruikte vacaturesite voor banen met impact 

Greenjobs.nl is een toonaangevend online platform dat werkzoekenden en werkgevers binnen de duurzame sector verbindt. Met een uitgebreide database van vacatures en een gepassioneerd team, zet Greenjobs.nl zich in om een ​​positieve impact te hebben op de toekomst van werk.


Vond je deze blog interessant? Wellicht is een van deze blogs ook leuk om te lezen:

- FAQ, 9 vragen beantwoord over Greenjobs.nl

Feestelijke dubbele nominaties: Greenjobs.nl in 2 categorieën bij de DJAx Awards 2024!

- De Duurzame Evenementenkalender van 2024!