26 sep. 2022, 11:09

Greenjobs.nl deelt leuke geld besparende tips!

Greenjobs.nl deelt leuke geld besparende tips!


Nieuws over de stijgende inflatie in Nederland is niet te missen. Boodschappen worden duurder waardoor geld voor ontspanning misschien wel achterblijft. Toch zijn er manieren om geld te besparen. Want het leven wordt duurder, maar met deze duurzame tips kun je flink geld besparen. Greenjobs.nl zet er een aantal geld besparende duurzame tips voor je op een rijtje!


🌳 Veiling bezoeken om tweedehands parels te vinden

Ben jij wel eens in een veilinghuis geweest? Er zijn tegenwoordig enorm veel veilingen waar je mooie producten kunt kopen. Van vintage tot design, er zijn van allerlei schatten te vinden die je tweede of derde leven kan geven! Er zijn door Nederland veel veilinghuizen / venduhuizen te vinden. Greenjobs.nl zet er een paar op een rij voor je:

- Officemeubels heeft voor jouw kantoor goede tweedehands kantoormeubelen! Hier kun je terecht voor tweedehands bureaus, bureaustoelen, ladekasten, tafels etc.

- Onlineveilingmeester.nl is een veilingbedrijf dat online veilingen van roerende en onroerende goederen organiseert. Denk hierbij aan auto’s, huis en inrichting, tuin en terras en bouw het zelf. Ze zijn actief in heel Nederland en Europa.

Venduhuis De Eland & De Zon is gevestigd in Diemen, aan de rand van Amsterdam. Op geheel eigen wijze combineren zij geschiedenis, als oudste veilinghuis van Nederland, met toekomst door extra aandacht te hebben voor hedendaagse kunst en (vintage) design.

- Veilinggebouw de Zwaan is het oudste Veilinghuis van Amsterdam, op het gebied van kunst, antiek en design. Door te kiezen voor Veilinggebouw de Zwaan kiest u niet alleen voor een zeer betrouwbaar adres met jarenlange ervaring, maar ook voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt.

- Derksen Veilingbedrijf organiseerde op 5 september 1945 haar eerste veiling en dat maakt Derksen Veilingbedrijf tot het oudste Veilingbedrijf van Gelderland en het enige Veilingbedrijf in Arnhem.

-Veilinghuis Van Spengen, gevestigd in Hilversum, ontleent zijn naam aan oprichter Kees van Spengen. Sinds 1995 is veilinghuis Van Spengen gevestigd aan de Koninginneweg 25, tegenover het beroemde raadhuis van Dudok. Met jaarlijks zo'n 18.000 kavels en 4 gecertificeerde registertaxateurs mag Van Spengen gerekend worden tot de grootste veilinghuizen van Nederland.

Kijk op de link voor een overzicht van veilinghuizen.

🌳 Kleding en spullen bij kringloopwinkels kopen

Het shoppen bij kringloopwinkels wordt steeds populairder. Je kunt er namelijk hele mooie vintage kleding of spullen vinden. Op allekringloopwinkels.nl staat een heel overzicht met alle kringloopwinkels in Nederland. Bekijk snel waar ze bij jou in de buurt zijn en wie weet vind je daar wel een hele gave nieuwe outfit! Nog een tip, vaak hebben ze kadobonnen! Leuk om als kadootje te geven voor je collega, vrienden of familie!

🌳 Verkoop je kleding op Vinted en/of Marktplaats

Ben je je outfit zat en draag je bepaalde items niet meer? Verdien wat bij door kleding te verkopen op Marktplaats of Vinted!

Vinted is ook tegenwoordig een heel bekend platform, want wie wilt nou niet iets bijverdienen aan kleding die je niet meer draagt. Je zet je kleding op de foto en plaats deze op Vinted. Een ander kan deze dan weer kopen. Zo heb je iets meer geld om uit te geven en gooi je ook niet snel iets weg! P.s. er zijn nog veel meer mogelijkheden om ook huishoudelijke items en producten te verkopen.


🌳 Eten kopen van Too Good To Go

Too Good To Go is dé app om voedselverspilling tegen te gaan. Via de Too Good To Go-app kunnen consumenten een Magic Box- een verrassingspakket met overgebleven eten- kopen en ophalen bij een van de partners. En dat voor een scherpe prijs! Team Greenjobs.nl is fan van de app en heeft al 76 maaltijden gered met de app van Too Good To Go!

🌳 Kledingruil met vrienden organiseren

Een ander leuk idee is om een kledingruil te organiseren met vrienden! Verzamel allemaal kleding die je niet meer draagt en ruil met elkaar. Zo heb jij wat nieuwe kledingitems en al je vrienden ook. En dan hoef je niet veel geld uit te geven aan nieuwe kleding! Enne, het is natuurlijk hartstikke gezellig.🌳Sint- en Kerst cadeautjes kopen via Swip Swap!

Swip Swap is een speelgoed ruilplatform met een missie: 2e hands, eerste keus maken. Sinterklaascadeautjes en kadoos voor Kerst kunnen heel duur zijn, maar bij Swip Swap kun je speelgoed ruilen tegen ander speelgoed! Zo hoef je geen enorm dure cadeautjes te kopen én maak je ook nog eens duurzame impact.

🌳 Bezoek een Rommelmarkt

Door het hele land heb je wekelijkse rommelmarkten. De perfecte plaats om rustig rond te slenteren en misschien zomaar tegen een fantastische vondst aan te lopen. Op deze manier geef je een kledingstuk of een ander product een nieuw leven en dit alles ook nog eens voor een kleiner prijsje. Op internet zijn zat overzichten van rommelmarkten te vinden en Greenjobs.nl heeft een paar favo rommelmarkten op een rijtje gezet voor je:

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot.

De Noordermarkt in Amsterdam wordt maandag en zaterdag gehouden aan de voet van de Noorderkerk, op een van de mooiste pleinen van de stad. Een markt met een traditie die terug gaat tot in de zeventiende eeuw. Door de eeuwen heen werd de markt dagelijks, wekelijks of als jaarmarkt georganiseerd.

Jouw Marktkraam Rotterdam is een verzamelplaats van verschillende winkels. Of je nu op zoek bent naar vintage juweeltjes, kleding, speelgoed of nieuwe decoratie voor in huis, bij Jouw Marktkraam vind je het. Met heel veel winkels onder één dak raak je hier niet uitgekeken.


Heb jij nog een leuke geldbesparende tip? Laat het Greenjobs.nl weten via info@greenjobs.nl en je duurzame tip komt er op de lijst bij!Vond je deze blog leuk? Misschien is deze blog dan ook wat voor je:

Een Duurzame Baan, Zo Ontdek je Wat je Wilt

Tips voor Duurzame Relatiegeschenken

Duurzame Hotspots door heel Nederland