GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up twice per month in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:
Landelijk

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:
Landelijk

SUSTAINABLE JOBS

Medewerker communicatie & events bij Het Groene Brein
Het Groene Brein
Randstad
€2,400 - €3,200 (Monthly)
Wil jij bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Ben je goed in communicatie en organisatie van duurzame evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeCircular Economy, Government - Foundation - Non-profit, Social EnterpriseOthers, Marketing / Communication
Adviseur elektrisch vervoer
Over Morgen
Kleine Koppel, Amersfoort
Wil jij de transitie naar elektrisch vervoer versnellen? Zorg jij, samen met onze klanten, voor adequate laadinfrastructuur voor alle modaliteiten? Dan is Over Morgen op zoek naar jou!
LandelijkFull-timeAdvice - Consultancy - Finance, Electric transport – EV - Shared MobilityAdvice / Consultancy
Allround Medior Communicatie Medewerker
YB (Yoghurt Barn)
's-Hertogenbosch
Ben je creatief en voel je passie om je bezig te houden met brand management, projectmanagement en de uitwerking van interne en externe communicatie uitingen voor een impact bedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar jou!
LandelijkFull-timeB Corp, Climate - Environment, Social Enterprise, Food - Fashion - Products - FMCGDesign / Creation / Online, Marketing / Communication
Servicemonteur
Triple Solar
NL
€3,000 - €4,000 (Monthly)
Heb jij een grote passie voor duurzame systemen? Ben jij een echte aanpakker en ga je geen uitdaging uit de weg? Lees dan snel verder!
LandelijkFull-time, Part-timeSustainable energy - Energy transitionTechnical
Vacature adviseur duurzame buitengebieden
Over Morgen
Kleine Koppel, Amersfoort
Wil jij werken aan een thema dat actueler is dan ooit? Als adviseur duurzame buitengebieden werk je aan de toekomst van het landelijk gebied van Nederland.
LandelijkFull-timeAdvice - Consultancy - FinanceAdvice / Consultancy
Bedrijfsarts
Active Health Group
NL
Zit preventie integraal opgesloten in jouw denken en doen als bedrijfsarts? Kun je op heldere wijze stelling nemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte?
LandelijkFull-time, Part-time, Interim - FreelanceSocial Enterprise, B CorpAdvice / Consultancy, Others
Content en marketing stagiair(e) duurzaamheid & circulaire economie
Route Circulair
Utrecht
€500 (Monthly)
Als content en marketing stagiair(e) ga jij aan de slag om elke week onze volgers op de hoogte te brengen van het laatste nieuws binnen de circulaire economie. Je vindt het leuk om je te verdiepen in dit onderwerp en natuurlijk helpen we je bij het begrijpen van de materie.
Utrecht, LandelijkInternshipCircular Economy, Advice - Consultancy - FinanceMarketing / Communication, Design / Creation / Online
Business developer (0.6-0.8fte)
Careibu
Amsterdam
Wij zoeken een ervaren Business Developer die met ons de volgende groeifase van Careibu gaat vormgeven. Vind jij het leuk om verbindingen te leggen en nieuwe partnerschappen te sluiten? Dan spreken wij je graag!
Netherlands, LandelijkPart-timeSocial Enterprise, Government - Foundation - Non-profitMarketing / Communication, Sales
Junior adviseur duurzaamheid en energie
Berenschot
Utrecht
Wil jij graag direct impact maken en verdere klimaatverandering tegengaan? Lees dan verder!
Landelijk, Netherlands, UtrechtFull-time, Interim - FreelanceSustainable energy - Energy transition, Advice - Consultancy - Finance, Circular Economy, Climate - EnvironmentAdvice / Consultancy
Stagiair (M/V/X) ruimtelijke ordening/sociale geografie voor de kenniskaart Omgevingswet
Het Groene Brein
Randstad
€300 (Monthly)
Stage waarin je werkt aan de actualisatie van de kenniskaart rond de nieuwe Omgevingswet en een bijeenkomst organiseert over hoe deze wet burgers in hun kracht zet om een duurzame leefomgeving te realiseren.
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandCircular Economy, Government - Foundation - Non-profit, Social EnterpriseOthers, Research / ScienceInternship
Stagiair(e) Projecten en Business development
Route Circulair
Maartensdijk, De Bilt
€500 (Monthly)
Je ondersteunt de consultant bij lopende projecten. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Jij zal in deze rol daarbij helpen door aan de slag te gaan voor verschillende projecten.
Utrecht, LandelijkInternshipAdvice - Consultancy - Finance, Circular EconomyAdvice / Consultancy, Management

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search