GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst

Meld je aan voor de nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes. Je ontvangt hem 2x per maand.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Landelijk

Functiecategorieën (meerdere mogelijk)

Werkregio

Type Dienstverband

Branche (meerdere mogelijk)

Geselecteerde selectie(s):
Landelijk

DUURZAME VACATURES

Begeleider Natuurkampen voor jongeren
IVN Natuureducatie
NL
Neem jij samen met WoesteLand andere jongeren mee de natuur in? Word begeleider en maak deel uit van deze leuke, gezellige en leerzame organisatie.
LandelijkVrijwilligerswerkKlimaat - Milieu, Foundation – Non-ProfitOverig
Stage Eiwittransitie en Voedselomgeving
Transitiecoalitie Voedsel
Utrecht
De Transitiecoalitie Voedsel (TcV) zoekt een gepassioneerde stagiair voor het Team Eiwittransitie & Voedselomgeving. Ben jij enthousiast, proactief en geïnteresseerd in voeding, landbouw, gezondheid en natuur?
Utrecht, LandelijkStageOverheid, Klimaat - Milieu, Healthcare, Circulaire EconomieOverheid, Onderzoek / Wetenschap
Business Partnerships Manager
Trees for All
Utrecht
€ 3.880 - € 5.582 (Maand)
Ter versterking van ons team Business Partnerships zijn we op zoek naar een resultaatgerichte en ervaren Business Partnerships Manager. Zoek jij een commerciële baan met impact? Wil jij doelgericht succesvolle partnerschappen met het bedrijfsleven realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
LandelijkFull-timeKlimaat - Milieu, Social Enterprise, Foundation – Non-ProfitAdvies / Consultancy, Sales
Technical Sales Manager | EnergieOpslagSystemen (EOS)
Refurb Battery
Rijsbergen, Zundert
€ 4.500 - € 6.500 (Maand)
Breng jij een positieve lading energie mee voor de toekomst van duurzame energieopslag? Heb jij een technische achtergrond in de energiesector met een focus op duurzaamheid maar ben je ook commercieel sterk en graag bezig? Lees dan vooral verder!
Noord-Brabant, LandelijkFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Duurzame energie - Energie transitieTechniek, Sales
Medior Adviseur Circulaire Economie
PHI Factory B.V.
Rotterdam
Als medior adviseur circulaire economie bij PHI Factory werk je samen met collega’s en opdrachtgevers aan een passende circulaire strategie en de vertaling van deze strategie naar concrete projecten.
Landelijk, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-HollandFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Circulaire Economie, Duurzame energie - Energie transitieAdvies / Consultancy
Junior Adviseur Duurzaam Inkopen
PHI Factory B.V.
Rotterdam
Als junior adviseur duurzaam inkopen bij PHI Factory werk je samen met collega’s en opdrachtgevers aan het verduurzamen in de breedste zin van het woord van organisaties vanuit de inkoopfunctie.
LandelijkFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Advies - Consultancy - Finance, Duurzame energie - Energie transitieAdvies / Consultancy, Logistiek / Inkoop
HR- en programmamanager
Het Groene Brein
Amsterdam
€ 4.500 - € 6.100 (Maand)
Wil jij met het aansturen van ons team en het leiden van programma’s bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Ben je empathisch en besluitvaardig, en zoek je een combinatie tussen teammanagement en programma’s leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Landelijk, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Social Enterprise, Foundation – Non-Profit, Duurzame energie - Energie transitie, Klimaat - MilieuHR, Management
Moral Ambition Fellowship
The School for Moral Ambition
NL
€ 3.600 (Maand)
The School for Moral Ambition (SMA) is a new organization that will focus on attracting the most talented people to work on the most pressing issues of our time. Join the Fellowship Program!
Internationaal, LandelijkFull-time, Part-timeFood - Fashion - Products - FMCG, Advies - Consultancy - Finance, Klimaat - MilieuOverig
Vacature | Consultant duurzaamheid & circulariteit | 0-3 jaar ervaring | 32-40 uur p/w
2BHonest
Laren
Heb jij een passie voor duurzaamheid en circulariteit en heb je uitstekende projectmanagementvaardigheden? Dan ben jij precies de persoon die we zoeken! Wij zijn een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. We begeleiden organisaties van ambities naar gerichte acties.
LandelijkFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, B CorpAdvies / Consultancy
Vacature | Consultant duurzaamheid met data-skills | Young Professional | 32-40 uur per week
2BHonest
Laren
Voel jij de urgentie om bedrijven duurzaam te transformeren? En heb je een scherpe, analytische blik om complexe data te vertalen naar gerichte, duurzame acties? Dan zijn we op zoek naar jou!
LandelijkFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, B CorpAdvies / Consultancy
Communicatie adviseur (PR/PA)
Start Foundation
Strijp-S, Eindhoven
Ben jij een ervaren communicatieadviseur die wil knallen voor een eerlijkere arbeidsmarkt? Met ruime ervaring op het gebied van pr/pa? Dan zoeken 1,2 miljoen Nederlanders jou!
LandelijkFull-time, Part-timeFoundation – Non-ProfitMarketing / Communicatie

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!