Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief van Greenjobs.nl met de laatste duurzame vacatures, -werktips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Landelijk

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Landelijk

DUURZAME VACATURES

(Junior) Accountmanager Retail
Correctbook
Rotterdam
€ 2.000 - € 2.750 (Maand)
Correctbook timmert hard aan de weg, maar er zijn veel groeimogelijkheden! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor de retailmarkt. Zet je voet over de drempel bij retailers en zie het als een uitdaging om hen net zo enthousiast te maken over Correctbook als wij!
LandelijkFull-time, Part-timeKlimaat - Milieu, Social Enterprise, Circulaire EconomieSales, Customer Service
Socialmediamedewerker
Stichting Bite Back
NL
Dierenrechtenorganisatie zoekt ter versterking van het socialmediateam vrijwilligers voor Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.
LandelijkVrijwilligerswerkOverheid - Stichting - Non-profitMarketing / Communicatie, Design / Creatie / Online
Algemeen Bestuurslid (onbetaald)
Stichting Bite Back
NL
Ter versterking van het bestuur van Stichting Bite Back en voor het in goede banen leiden van diverse activiteiten van de organisatie zijn wij op zoek naar een of meerdere algemeen bestuursleden.
Landelijk, NetherlandsVrijwilligerswerkOverheid - Stichting - Non-profitAdministratief, Management
Bedrijfsarts
Active Health Group
NL
Zit preventie integraal opgesloten in jouw denken en doen als bedrijfsarts? Kun je op heldere wijze stelling nemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte?
LandelijkFull-time, Part-time, Interim - FreelanceSocial Enterprise, B CorpAdvies / Consultancy, Overig
Junior adviseur duurzaamheid en energie
Berenschot
Utrecht
Wil jij graag direct impact maken en verdere klimaatverandering tegengaan? Lees dan verder!
Landelijk, Netherlands, UtrechtFull-time, Interim - FreelanceDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - Finance, Circulaire Economie, Klimaat - MilieuAdvies / Consultancy
Stage duurzame mobiliteit en bestuur
Berenschot
Utrecht
Wij zoeken een masterstudent die aan de slag wil met bestuurlijke en strategische vraagstukken rondom duurzaamheid en mobiliteit en die nieuwsgierig is naar het vak van adviseur. Ben jij analytisch, ambitieus en hou je wel van een uitdaging?
Landelijk, Netherlands, UtrechtStageAdvies - Consultancy - Finance, Elektrisch transport – EV - Deelmobiliteit, Duurzame energie - Energie transitie, Klimaat - MilieuAdvies / Consultancy
STAGE New Business Development
MyPup
Amsterdam
€ 500 - € 600 (Maand)
Als New Business Development stagiair ondersteun je MyPup met strategische vraagstukken over de groei van MyPup – in Nederland én het buitenland. "Jij draagt bij aan de analyse van strategische (groei) kansen om MyPup te helpen de juiste keuzes te maken in hun duurzame missie”
Noord-Holland, Netherlands, Landelijk, Utrecht, Zuid-Holland, InternationaalStageAdvies - Consultancy - Finance, Elektrisch transport – EV - Deelmobiliteit, Food - Fashion - Products - FMCGMarketing / Communicatie, Management
Stagiair(e) Managementassistent
Sustainalize
Utrecht
Lijkt het jou leuk om onze office manager en managementassistent te ondersteunen en zo alles mee te krijgen binnen de organisatie? Als stagiair(e) Managementassistent help jij mee om Sustainalize/ERM op rolletjes te laten lopen, zodat onze collega’s hun werk goed uit kunnen voeren.
Landelijk, Netherlands, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, GelderlandStageAdvies - Consultancy - FinanceAdministratief, PA / Secretarieel
B Corp Consultancy zoekt duurzame impact Senior Consultant met 3 + jaar ervaring
Been Management Consulting BV
NL
€ 3.500 - € 4.500 (Maand)
Wil jij bijdragen aan een meer inclusieve en duurzame economie? Ben je nieuwsgierig naar het werken voor een B Corp? En heb je ervaring als, of ben je werkzaam als consultant? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!
LandelijkFull-time, Part-timeB Corp, Advies - Consultancy - FinanceAdvies / Consultancy
Projectmanager Het Groene Brein
Het Groene Brein
Utrecht/Randstad
€ 2.100 - € 2.500 (Maand)
Wil jij als projectmanager bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Ben je ondernemend en houd je ervan om duurzame projecten tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeCirculaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseOnderzoek / Wetenschap, Overig

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!