GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up twice per month in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:
Part-time

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:
Part-time

SUSTAINABLE JOBS

Vacature: Medewerker activiteiten bij kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof (24-32 uur)
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof
Delft
€1,500 - €1,950 (Monthly)
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof te Delft is op zoek naar een medewerker activiteiten, die incidenteel ook optreedt als plaatsvervangend beheerder.
Zuid-HollandPart-timeStichting - Non-profitCustomer Service
Verspreid het swappen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Haarlem, Groningen, Breda
€1,500 - €5,000 (Monthly)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Flevoland, GelderlandFull-time, Part-timeCircular Economy, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social EnterpriseOthers, Management
Verspreid het swappen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam
€1,500 - €5,000 (Monthly)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-HollandFull-time, Part-timeCircular Economy, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social EnterpriseOthers, Management
Senior Adviseur Public Affairs
Greenpeace Nederland
Amsterdam
€3,640 - €5,000 (Monthly)
Ben jij een netwerker met politiek gevoel, en wil je je inzetten voor een groene en duurzame wereld? Kom dan bij Greenpeace werken als Senior Adviseur Public Affairs.
Noord-HollandFull-time, Part-timeClimate - EnvironmentOthers
Jongerenteam voor de Nota Ruimte Jongerenparticipatie
Young Impactmakers
NL
€15 (Hourly)
Altijd al mee willen bepalen hoe Nederland eruit komt te zien? Sluit je aan bij ons Jongerenteam voor de Nota Ruimte Jongerenparticipatie. Organiseer inspirerende bijeenkomsten voor jongeren, waar zij hun visie op de toekomstige ruimte en leefomgeving in Nederland delen.
Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandInterim - Freelance, Part-timeCircular Economy, Renewable Energy - Energy transition, Climate - Environment, Government, Stichting - Non-profit, Advice - Consultancy - FinanceAdvice / Consultancy, Marketing / Communication
Senior Communicatie Adviseur - Netwerkaanpak energiehulp voor huurders in energiearmoede
Milieu Centraal
Utrecht
€3,329 - €4,833 (Monthly)
Ben jij een ervaren communicatie adviseur & projectleider met een sterke communicatieachtergrond en veel ervaring met netwerkaanpakken waarbij je met veel verschillende partijen te maken hebt? Heb je ervaring met werken met mensen die financieel in de knel zitten, en met mensen uit diverse culturen?
LandelijkFull-time, Part-timeRenewable Energy - Energy transition, Climate - EnvironmentMarketing / Communication
Collega gezocht!
Arctic Blue Omega bv
Europalaan 400, Utrecht
Met tekst en beeld impact maken op gebied gezondheid / duurzaamheid
UtrechtFull-time, Part-time, Interim - Freelance, InternshipFood - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social Enterprise, Circular EconomyDesign / Creation / Online, Marketing / Communication
Projectmedewerker
CrossOver
Amsterdam
€2,693 - €3,339 (Monthly)
CrossOver is een projectbureau met als missie om bij te dragen aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden. Word jij onze nieuwe projectmedewerker?
Noord-HollandFull-time, Part-timeAdvice - Consultancy - FinanceOthers
Projectleider IT
De Dierenbescherming
Den Haag
€3,238 - €5,196 (Monthly)
De Dierenbescherming is op zoek naar een Projectleider IT. Je werkt aan complexe projecten, stelt projectplannen op en stuurt projectteams aan. Je adviseert op strategisch niveau en fungeert als expert binnen het IT aandachtsgebied voor interne en externe stakeholders.
Landelijk, Zuid-HollandFull-time, Part-timeStichting - Non-profitIT, Advice / Consultancy
Informatieanalist 'Dierenhulp'
De Dierenbescherming
Den Haag
€2,950 - €4,735 (Monthly)
De Dierenbescherming zoekt een Informatieanalist 'Dierenhulp' die een brug gaat vormen tussen wensen uit de organisatie en technische oplossingen. Jij werkt samen met onze asielen die jaarlijks ruim 24.000 dieren opvangen, de dierenambulance die 74.500 ritten maakt per jaar en natuurlijk IT.
Landelijk, Zuid-HollandFull-time, Part-timeStichting - Non-profitIT, Advice / Consultancy
Manager advies
Susteen Nederland
Den Haag
€4,000 - €5,000 (Monthly)
Als Manager Advies geef je leiding aan een team van meer dan 25 enthousiaste adviseurs die samen ruim 10.000 adviezen per jaar opstellen.
Zuid-HollandFull-time, Part-timeRenewable Energy - Energy transitionManagement
Manager technische uitvoering
Susteen Nederland
Den Haag
€3,300 - €4,000 (Monthly)
Als manager technische uitvoering leg je contact met onderaannemers, onderhandelt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, zorgt ervoor dat de opdracht uitvoerbaar is en houdt contact met klant en uitvoerder tot de oplevering.
Zuid-HollandFull-time, Part-timeRenewable Energy - Energy transitionManagement
Project Ondersteuner / Office Manager
Starters4Communities
Amsterdam
€2,300 - €2,900 (Monthly)
We zoeken een collega die alles achter de schermen regelt voor ons groeiende team, zodat wij nog meer impact kunnen maken. Je houdt ervan om met verschillende dingen bezig te zijn: secretarieel, organisatorisch, HR. Hierdoor ben je een spil in het web bij het verder ontwikkelen van onze organisatie.
NetherlandsPart-timeSocial EnterpriseOthers
Boekhouder
Stichting Amsterdamse Zwerfkatten
Amsterdam
Voor onze unieke kattenopvang zijn wij op zoek naar een allround boekhouder! Heb jij hart voor dieren en in het bijzonder voor katten? En wil je helpen om de broodnodige financiën van de stichting op orde te houden? Dan is de SAZ de ideale plek voor jou!
Noord-HollandPart-timeAdvice - Consultancy - Finance, Stichting - Non-profitFinance / Accounting
Junior medewerker digitale communicatie - 16u per week
Recycling Netwerk Benelux
Utrecht
Wil je meewerken aan een rechtvaardige wereld waarin we minder grondstoffen verbruiken en duurzamer omgaan met producten? Ben je een vernieuwer op het vlak van digitale communicatie met een NGO-hart en heb je zin om ons te inspireren met je ideeën? Dan is dit de plek voor jou!
LandelijkPart-timeCircular Economy, Climate - Environment, Stichting - Non-profitMarketing / Communication

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search