GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Part-time

Functiecategorieën

Werkregio

Type Dienstverband

Branche(s)

Geselecteerde selectie(s):
Part-time

DUURZAME VACATURES

Host
Social Impact Factory
Amsterdam
€ 3.000 (Maand)
Ben jij gastvrij, veelzijdig en sociaal betrokken? Word onze host bij Social Impact Factory in de Kauwgomballenfabriek Amsterdam! Solliciteer nu en maak impact!
Noord-HollandPart-time, Full-timeB Corp, Social EnterprisePA / Secretarieel, Sales, Overig
Customer Support Student
SnappCar
Utrecht
€ 15,39 - € 20 (Uur)
Op zoek naar een bijbaan? Ben jij minimaal 18 uur beschikbaar per week? Heb je zin om onderdeel uit te maken van een gedreven maar ook lekker informele club? Solliciteer dan voor Community Support Student bij SnappCar!
UtrechtPart-timeB Corp, Elektrisch transport – EV - DeelmobiliteitAdministratief, Customer Service
Vacature Marketing & Communicatie Manager
Starters
Utrecht
Wil jij jouw marketing en communicatie skills inzetten voor de transitie naar een duurzame en sociale samenleving? Bij ons werk je samen met een leuk team van (jonge) professionals aan het realiseren van bottom-up verandering door impact ondernemerschap te stimuleren.
UtrechtPart-timeSocial EnterpriseMarketing / Communicatie
Projectleider participatie (32-40 uur per week)
Tsavo BV
Utrecht
€ 3.351 - € 5.770 (Maand)
Ben jij de Projectleider Participatie die zich richt op de wensen en behoeften van bewoners om echte verduurzaming tot stand te brengen? Een professional die weet dat de sociale uitvoering net zo belangrijk is als de technische uitvoering van verduurzamen?
LandelijkFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Duurzame energie - Energie transitieAdvies / Consultancy, Marketing / Communicatie
Chefkok in Eetbare Woonwijk Rijnvliet
Metaal Kathedraal
Utrecht
BuurtSuper Rijnvliet zoekt een ondernemende sociale BUURTSUPER CHEFKOK die werkt aan het opzetten van een lokaal voedseldeelsysteem in samenwerking met wijkbewoners in Eetbare Woonwijk Rijnvliet Utrecht als duo en teamgenoot van de VOEDSELBOSBOER.
UtrechtPart-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social Enterprise, Foundation – Non-ProfitOverig
Voedselbosboer in Eetbare Woonwijk Rijnvliet
Metaal Kathedraal
Utrecht
BuurtSuper Rijnvliet zoekt ondernemende sociale VOEDSELBOSBOER die werkt aan het opzetten van een lokaal voedseldeelsysteem in samenwerking met de wijkbewoners in Eetbare Woonwijk Rijnvliet Utrecht, en als duo en teamgenoot van de CHEFKOK.
UtrechtPart-timeSocial Enterprise, Klimaat - Milieu, Foundation – Non-Profit, Food - Fashion - Products - FMCG, Circulaire EconomieOverig
Battery Pack Designer
Refurb Battery
Rijsbergen, Zundert
€ 5.000 - € 7.000 (Maand)
Would you like to be in charge of designing our future circular battery products? Do you like to be the 'linking pin' between product strategy, development, and innovation? Then be sure to read on!
Noord-BrabantFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Duurzame energie - Energie transitieTechniek
Servicedeskmedewerker (plus)
Stichting W/E adviseurs
Utrecht
€ 3.000 - € 4.300 (Maand)
Wil je bijdragen aan een positieve impact op de maatschappij? Stichting W/E adviseurs wil haar impact vergroten en zoekt daarom een servicedeskmedewerker.
UtrechtPart-timeFoundation – Non-Profit, Klimaat - Milieu, Duurzame energie - Energie transitieAdministratief, Customer Service
Quality Process Engineer
Refurb Battery
Rijsbergen, Zundert
€ 4.000 - € 6.000 (Maand)
Houd je ervan om (productie)processen en vooral de kwaliteit ervan te waarborgen en optimaliseren en deze overzichtelijk, veilig en efficiënt in goede banen te leiden? Ben jij een echte pionier en wil je samen met ons de wereld een stuk mooier maken? Lees dan gerust verder!
Noord-BrabantFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Duurzame energie - Energie transitieTechniek

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!