GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up twice per month in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:
Zuid-Holland

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:
Zuid-Holland

SUSTAINABLE JOBS

Compliance officer
Venntiv
Apeldoorn
De wereld staat voor een enorme uitdaging om de klimaatcrisis aan te pakken. Koplopers willen hun steentje bijdragen door te innoveren en investeren. Venntiv helpt bedrijven hun ambities te realiseren door het vinden van de juiste financiering en biedt begeleiding tijdens en na de subsidietrajecten.
Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, GroningenFull-timeAdvice - Consultancy - Finance, Climate - EnvironmentAdvice / Consultancy
Subsidieconsultant ICT & Softwareontwikkeling
Venntiv
Apeldoorn
De wereld verandert continu, steeds vaker vind innovatie plaats in de online omgeving. Digitalisering is een trend die volop ingezet is in onze maatschappij en waarin de komende jaren veel te doen zal zijn. Met name in de energie- en mobiliteitssector zal digitalisering een grotere rol gaan spelen.
Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-HollandFull-timeAdvice - Consultancy - Finance, Circular Economy, Climate - Environment, Renewable Energy - Energy transition, Electric transport – EV - Shared MobilityAdvice / Consultancy
Software Developer
Greenhouse Sustainability
Nieuwkoop
Als Software Developer bij Greenhouse Sustainability krijg je de kans om je programmeervaardigheden in te zetten voor een duurzamere toekomst. In deze rol zul je je bezig houden met de ontwikkeling van footprint tools.
Zuid-HollandFull-time, Part-timeClimate - Environment, Advice - Consultancy - FinanceIT
New Business Manager
Eosta b.v.
Waddinxveen
€4,000 - €6,500 (Monthly)
Vernieuwende projecten met klanten voor biologische producten in het schap! In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de afzet met nieuwe productlijnen bij huidige klanten en/of nieuwe kanalen c.q. het vernieuwen van oude kanalen.
Zuid-HollandFull-timeFood - Fashion - Products - FMCGSales
Projectleider/-medewerker
Twinstone
Den Haag
Wij mobiliseren bewoners en organisaties op het gebied van groene en sociale duurzaamheid in de gebouwde omgeving. We zien dit als dé ‘missing link’ in de energietransitie. Wil jij hieraan bijdragen? Dan zoeken we jou!
Zuid-HollandFull-time, Part-timeClimate - EnvironmentAdvice / Consultancy, Others
Vacature: Medewerker activiteiten bij kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof (24-32 uur)
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof
Delft
€1,500 - €1,950 (Monthly)
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof te Delft is op zoek naar een medewerker activiteiten, die incidenteel ook optreedt als plaatsvervangend beheerder.
Zuid-HollandPart-timeStichting - Non-profitCustomer Service
Verspreid het swappen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Haarlem, Groningen, Breda
€1,500 - €5,000 (Monthly)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Flevoland, GelderlandFull-time, Part-timeCircular Economy, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social EnterpriseOthers, Management
Verspreid het swappen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam
€1,500 - €5,000 (Monthly)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-HollandFull-time, Part-timeCircular Economy, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social EnterpriseOthers, Management
LCA Specialist
Greenhouse Sustainability
Nieuwkoop
Greenhouse Sustainability zoekt een Junior en/of Medior LCA Specialist: iemand die zich bezig houdt met footprintberekeningen en LCA-onderzoek, grotendeels voor bedrijven gerelateerd aan de land- en tuinbouwsector.
Zuid-HollandFull-timeClimate - EnvironmentResearch / Science, Advice / Consultancy

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search