Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Zuid-Holland

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Zuid-Holland

VACATURES

Medewerker communicatie & projectondersteuning
Partij voor de Dieren
Amsterdam
Het landelijk partijbureau zoekt communicatie- en organisatietalent! Kun je goed schrijven, ben je nauwkeurig in administratief werk en vind je het leuk om uiteenlopende publieksvragen te beantwoorden? Dan zoeken we jou!
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeOverheid - Stichting - Non-profit
Lead Developer Full stack
Carapax IT
Gouda
Vanwege de enorme groei die we doormaken zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Lead Developer ter versterking van ons klantenteam, die in staat is om in nauwe afstemming met de projectleider technische oplossingsrichtingen op te zetten en het voortouw neemt in een ontwikkelteam.
Noord-Brabant, Zuid-HollandFull-time, Part-timeSocial Enterprise
Stage Marketing Duitsland
Seepje
Den Haag
Spreek jij vloeiend Duits en kent social media geen geheimen voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiasteling die ons Marketingteam voor Duitsland wilt ondersteunen. Een brede, leerzame rol die ondersteunt in de opbouw van ons merk.
Zuid-HollandStageBCorp, Food - Fashion - Products - FMCG, Social Enterprise
Stage: Finance bij Seepje
Seepje
Den Haag
Voor een doorlopende stageplek zijn wij op zoek naar een pietje-precies die ons Finance team wil ondersteunen op het gebied van financiële administratie en rapporteren. Samen met jouw collega Karel zorg je voor een inzicht in cijfers en de prestaties van Seepje.
Zuid-HollandStageBCorp, Advies - Consultancy - Finance, Food - Fashion - Products - FMCG, Social Enterprise
Stage Social Media & Content Creatie
Seepje
Den Haag
Heb jij gevoel voor beeld en kent social media geen geheimen voor jou? Wij zijn op zoek naar een creatieve enthousiasteling die ons Marketingteam wil ondersteunen op het gebied van content creatie en social media. Het Seepje team produceert alle content zelf, dus er valt veel te leren!
Zuid-HollandStageBCorp, Food - Fashion - Products - FMCG, Social Enterprise
Financiële Allrounder
i-did
NL
Van administratie tot meedenken op strategisch niveau, jij krijgt van het gehele plaatje energie. Bovenal gun je jezelf een betekenisvolle baan, waarbij je samen met je collega’s de wereld een stukje mooier maakt.
Utrecht, Zuid-HollandPart-timeSocial Enterprise, Circulaire Economie
Specialist Stamdata en Klanteisen
Eosta b.v.
Waddinxveen
Onze biologische producten worden verkocht in supermarkten en natuurvoedingswinkels. Dat gaat niet vanzelf! Kan jij ons helpen om te zorgen dat in het klanteisen systeem de etiketteringen, artikelcodes, Gs1, EDI en andere data juist zijn?
Zuid-HollandFull-timeFood - Fashion - Products - FMCG
Redacteur / Persvoorlichter
DGBC
Den Haag
Stichting Dutch Green Building Council (DGBC) is een platte en dynamische organisatie met een missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Ter versterking van ons Communicatie- en Eventsteam zijn wij op zoek naar een redacteur/persvoorlichter.
Zuid-HollandFull-timeOverheid - Stichting - Non-profit
Consultant Sustainable Finance
Synechron
Amsterdam
Ben jij een ervaren consultant en heb jij ervaring met complexe transformatieprogramma’s, projecten en intitiaven op het gebied van Sustainable Finance?
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, Circulaire Economie
Sales Adviseur Duurzaam Wonen
homeQgo
Amsterdam
Als klanten energie besparen, geeft ons dat energie! Hoe sneller wij groeien, hoe groener Nederland wordt. En homeQgo groeit. Wij zijn het online platform voor het verduurzamen van particuliere woningen en hebben grote ambities. Waar krijg jij energie van?
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeDuurzame energie - Energie transitie, Klimaat - Milieu, Advies - Consultancy - Finance
(Senior) Accountmanager
Active Health Group
Rotterdam
Active Health Group is een adviesorganisatie in gezondheid. Vanuit de visie ‘gezondheid is een waarde’ faciliteren wij op gezonde mensen in gezonde organisaties. Onze relaties kiezen voor een samenwerking omdat relaties zich intrinsiek aangetrokken voelen tot onze missie en visie.
Zuid-HollandFull-timeSocial Enterprise, BCorp
Parttime sales agent (side job)
IntelligentFood
NL
IntelligentFood is a sustainable and circular company with a new way of doing business. We make innovative food products based on residual streams. Our main goal is to reduce food waste in the Netherlands by 50% by the year 2030.
Utrecht, Zuid-Holland, Landelijk, GroningenPart-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG
Sales Lead
Nexio Projects Group
Rotterdam
The Sales Team is the pillar of Nexio Projects that facilitates the transition from the marketing lead funnel to the operational teams at Nexio Projects.
Zuid-HollandFull-timeBCorp, Advies - Consultancy - Finance, Klimaat - Milieu

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!