Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Zuid-Holland

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Zuid-Holland

VACATURES

Programma Coördinator GLOWUP! Rotterdam
Starters4Communities
Rotterdam
€2,300 - €2,800 (Maand)
Wij zoeken een programma-coördinator voor de training sociaal ondernemerschap voor jongeren in Rotterdam. We zoeken iemand die ijzersterk is in projectmatig werken. Jij maakt en bewaakt de projectplanningen, monitort de voortgang en stuurt bij waar nodig.
Zuid-HollandFull-timeSocial Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profitManagement, Overig
Full stack developer
Sobolt
NL
Wij zijn op zoek naar een vrolijke developer die bedrijfsprocessen transformeert naar technische duurzame oplossingen. Code schrijven & configureren is als een 2e natuur voor je.
Zuid-HollandFull-timeDuurzame energie - Energie transitie, Klimaat - MilieuIT
Duitse Communicatiekampioen
Seepje
Den Haag
Help jij ons ons verhaal te vertellen in Duitsland? Als communicatiekampioen zorg jij ervoor dat wij online en offline onze merkbekendheid optimaal vergroten en onze duurzame missie over te brengen.
Zuid-HollandFull-timeB Corp, Klimaat - Milieu, Food - Fashion - Products - FMCG, Social EnterpriseMarketing / Communicatie
Projectmanager met impact
ZustainaBox
Vierpolders, Brielle
€2,000 - €2,500 (Maand)
Wij groeien hard en hebben hulp nodig. Hou jij van werkzaamheden met een kop en een staart? Wil jij ervoor zorgen dat al die leuke duurzame vraagstukken van strategie tot operatie beter worden? En smul je van verbetertrajecten en nieuwe dingen bedenken? Join the club!
Zuid-HollandPart-timeFood - Fashion - Products - FMCGAdvies / Consultancy
Salesmanager met impact
ZustainaBox
Vierpolders, Brielle
€2,000 - €2,500 (Maand)
Word je blij van sales? Wil je impact maken en een bijdrage leveren aan een groene wereld? Ben je ready for Christmas? Daarna klaar voor de Pasen en de dag van de zorg? Je begrijpt ’em. Never a dull moment hier. Wij bruisen van de ideeën en blijven boxen maken en hebben jou hierbij nodig.
Zuid-HollandPart-timeFood - Fashion - Products - FMCGSales
Versneller Duurzaamheid
Verweij Houttechniek
Woerden
Wil jij écht positieve impact maken op het milieu en de maatschappij? En lijkt dit je leuk binnen een innovatief en informeel familiebedrijf in de renovatiesector? Lees dan snel verder, want bij ons ga je het behalen van onze ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid versnellen.
Utrecht, Zuid-Holland, NetherlandsFull-time, Part-timeCirculaire EconomieOverig
Schouwer Zonnepanelen Installaties Dordrecht
Zelfstroom B.V.
Papendrecht
Beschik jij over de juiste praktijk- en elektrotechnische ervaring als Schouwer of ben je nu (hoofd)monteur en toe aan de volgende stap? Dan is dit de nieuwe baan voor jou!
Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Gelderland, Noord-BrabantFull-timeDuurzame energie - Energie transitie, B CorpTechniek
Communicatie en Community verantwoordelijke
Shaping Impact Group
NL
Heb je een sterke pen en organisatorisch talent? Voel je goed aan hoe je mensen kan bereiken, enthousiasmeren en verbinden? En wil je je talenten dolgraag inzetten voor meer duurzame en inclusieve samenleving? Sluit je aan bij communicatie en community dreamteam van Shaping Impact Group!
Netherlands, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-HollandPart-time, Full-timeSocial Enterprise, Advies - Consultancy - FinanceMarketing / Communicatie
People Manager
Fun Forest
NL
Ben jij de People Manager die mee wil groeien in ons bedrijf en ervoor zorgt dat alles goed geregeld is voor onze mooie mensen bij Klimpark Fun Forest? Dan zijn we op zoek naar jou!
Noord-Holland, Zuid-HollandPart-timeSocial EnterpriseHR

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!