Meningen over Greenjobs - Enquête onder werkzoekenden - Uitslagen

Meningen over Greenjobs - Enquête onder werkzoekenden - Uitslagen

Bij Greenjobs vinden we het belangrijk om naar onze website bezoekers te luisteren en feedback te ontvangen. Dit hebben we ook afgelopen maanden gedaan; d.m.v. een korte enquête hebben we aan werkzoekenden hun mening over Greenjobs gevraagd!

Dit keer hebben we alleen werkzoekenden om hun feedback gevraagd, de enquete onder bedrijven wordt binnenkort ook uitgevoerd en die resultaten zullen we ook delen.

De enquete is uitgevoerd in de eerste maanden van 2022. We zullen vaker om meningen van onze websitebezoekers gaan vragen en deze resultaten ook weer transparant delen met onze stakeholders en volgers.De Uitslagen

We delen de uitslagen graag met onze bezoekers. De enquete was erg kort met een paar vragen over Greenjobs, de vindbaarheid en de aangeboden vacatures. 

 • 75% van de werkzoekenden zou Greenjobs aanraden aan hun omgeving! We hebben werkzoekende gevraagd of ze Greenjobs zouden aanraden aan hun omgeving.
 • Meer dan 70% van de werkzoekenden vindt het gemakkelijk om de door hun gezochte vacatures te vinden op Greenjobs! We hebben werkzoekende gevraagd hoe gemakkelijk de door hun gezochte vacatures te vinden zijn op Greenjobs.
 • 89% van de werkzoekenden vindt de site van Greenjobs makkelijk vindbaar! We hebben gevraagd of de site van Greenjobs makkelijk vindbaar is.
 • 50% van de werkzoekenden vindt het makkelijk om te solliciteren via Greenjobs! We hebben werkzoekende hoe het solliciteren via Greenjobs verliep.

Wij zijn zeer dankbaar voor alle ontvangen feedback en jullie meningen. De reacties waren heel positief en hier zijn wij trots op! Dankzij jullie kunnen we ons nog verder gaan verbeteren.


Een aantal Meningen:

In de enquête was er ook ruimte om commentaar achter te laten en we delen een aantal meningen van de werkzoekenden die de enquete hebben ingevuld.

  • ‘Ik vind jullie zowel qua vacature aanbod als overige content heel interessant!’

  • ' Vooral zo door blijven gaan; hopelijk groeit Greenjobs en daarmee dus ook het bewustzijn naar noodzaak tot overgaan naar een groenere, meer duurzame economie/ circulair model.' 

  • 'Ga zo door.'

  Wat zijn verbeterpunten:

  In het verschillende commentaar stonden ook een aantal opmerkingen over hoe we kunnen verbeteren, ook die delen we graag met jullie. Greenjobs is blij met de feedback, want zo weten hoe we de website kunnen optimaliseren! Hieronder een samenvatting van de verbeterpunten op de site van Greenjobs:

  • Kijken of de filters goed werken op de site, voornamelijk op de telefoon is hier nog een verbetering mogelijk. Het zoeken in de filters is soms lastig

  • Datum vacature plaatsing. Respondenten zouden graag de datum waarop de vacature is geplaatst willen zien.

  • Vindbaarheid vergroten. Niet iedereen kende Greenjobs al goed en was via-via op de site terecht gekomen.

  We willen nogmaals alle respondenten bedanken voor hun input en we blijven bij Greenjobs werken aan de verbetering van de website zodat we nog meer mensen kunnen helpen aan een duurzame baan en meer werkzoekende kunnen helpen!


  Vond je deze blog interessant? Misschien is een van deze blogs ook leuk om te lezen!

  - 9 Tips bij een sollicitatie om een goede indruk bij je kandidaat achter te laten

  - Meer lezen over Duurzaamheid? Met deze duurzame boekenlijst kom je goed op weg!