22 apr. 2022, 14:52

Kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Geschreven door Doyo Trainingen.


Doyo Trainingen is een trainingsbureau dat het net even anders doet: een kleinschalig, specialistisch bureau dat theorie, praktijk en ervaringen combineert in de trainingen. Nuchter en pragmatisch, maar precies met die thema’s waar het om gaat om met meer rust en zelfvertrouwen sterk in het leven te staan. Daarmee weet Doyo Trainingen te raken, overdracht te realiseren van kennis en kunde en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent

Heb je het sterke gevoel dat je meer kunt behalen? Misschien wel iets heel anders te doen hebt, of ergens anders te zijn. Wellicht iets van meer betekenis. Dan is dat een indicatie. Niet alleen een indicatie van je diepere verlangens. Maar ook een indicatie dat je er heel waarschijnlijk toe in staat bent. Om te kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent.

Werkelijke verlangens zeggen veel meer over jou dan een ‘snel willen’. Een ‘snel willen’, gaat vaak om een snel resultaat bereiken. Bijvoorbeeld die zonnige vakantie boeken omdat je nu moe bent en het nodig hebt even op te laden. Dat werkt wel, en daar is ook helemaal niets mis mee. Maar de rust houdt niet vanzelf stand op de lange termijn. Misschien zou je liever een leven willen leiden waarin je niet per se een vakantie van nodig hebt.


Een baan met impact

Een verlangen is iets wat uit jou komt. Naar datgene wat in het verlengde ligt van jouw individuele eigenschappen, vaardigheden en interesses. Het zegt heel veel over jou, en over datgene waar jij volledig bij betrokken bent. Wat je waar kunt maken. Waar je automatisch bakken energie van krijgt. Wellicht is dat een baan met impact, die jou, anderen en de wereld een stuk mooier maakt.

Wat is dat verlangen bij jou precies? En durf je, zodra je hier het antwoord op weet, er ook voor in beweging te komen? Jezelf verantwoordelijk te maken voor jouw geluk en welzijn? Dat vraagt moed. Zeker als je er je eigen verwachtingen (en vaak ook die van anderen) hebt bij te stellen.

Als dat je lukt, zou het zomaar veel meer op kunnen leveren dan je ooit had kunnen vermoeden. Jezelf te kunnen zijn, in een baan die precies bij jou past. Met mensen met een zelfde missie. Waarbij je jouw unieke capaciteiten verder kunt ontplooien, en expert wordt op het gebied dat jij bewust hebt gekozen. In lijn van jouw talent.


Je staat er niet alleen voor

Het goede nieuws is dat je dat uitzoekwerk helemaal niet alleen hoeft aan te gaan. Daar bestaat een speciaal traject voor, vanuit Doyo Trainingen. Daarin helpt Doyo Trainingen je jouw verlangen te identificeren, en activeren we je daar in een heel fijne route naartoe. Zodat je dat met meer zelfvertrouwen, ontspannen aan kunt gaan. In een overzichtelijke drie maanden.

In zes verspreide cursusdagen ontmoeten de deelnemers elkaar in een klein, ontspannen groepje van maximaal zes deelnemers. Met optioneel individuele sessies. Je komt tot je eigen kern, en kunt jezelf daardoor beter neerzetten. Op je werk, en daarbuiten. In een mix van belangrijke inzichten, concrete handvatten en rake ervaringen ontwikkel je je verder en breek je dát door waar je in bleef vastlopen. Om te kunnen doen wat je wilt, vanuit wie je bent.

Als je interesse hebt, kun je nu gratis voorproeven met de online module die Doyo Trainingen met de Leerfabriek beschikbaar hebben gesteld op het leerplatform Inervo. Stuur daarvoor een vrijblijvend bericht naar info@doyotrainingen.nl, met als onderwerp ‘gratis voorproeven’.

En, heb je besloten om voor een duurzame baan te gaan? Je vindt hem op www.greenjobs.nl!

Vond je deze blog handig en interessant? Misschien zijn deze blogs dan ook wat voor je:

- CV's Do's & Don'ts, tips voor het maken van een goed CV.,

- 8 Tips voor een overtuigende motivatiebrief

Wat betekent duurzaamheid, IPCC, ESG en SDG nou eigenlijk?