18 jan. 2024, 09:38

Impact Report Greenjobs.nl 2023!

Impact Report Greenjobs.nl 2023!

Impact Report Greenjobs.nl 2023

Greenjobs.nl is trots en super blij om het Impactrapport van het afgelopen jaar te presenteren! Terugkijkend op 2023, een jaar van transformatie voor ons, zijn we verheugd om het Greenjobs.nl 2023 Impact Report te presenteren. Hiermee willen we de reis van het afgelopen jaar benadrukken om duurzame impact te creëren via Greenjobs.nl (B Corp).

Ondanks de uitdagingen van vorig jaar, onderstreept onze B Corp-hercertificering onze toewijding aan het creëeren van een positieve impact om milieu en maatschappij.
Een absoluut hoogtepunt in 2023 was het gezamenlijk produceren van het bordspel 'Let's play equal' met B Corps Misteli Creative Agency, BR-ND People en BLYDE BENELUX!

Vooruitkijkend verwelkomen we meer vacatureplaatsingen en betrekken we werkzoekenden in 2024. De reis is veeleisend, maar benadrukt onze toewijding aan impactvolle carrièrekansen.

De weg voor ons is lang, en we nodigen je uit om met ons de uitdagingen van klimaatverandering en sociale problemen aan te gaan. Overweeg een loopbaan met een doel in 2024?

Dank aan iedereen voor de steun aan onze missie voor een duurzame toekomst via betekenisvol werk. 

Greenjobs.nl - Vacatureplatform vol impact

Met Greenjobs.nl willen we hét vacatureplatform voor duurzame en impactvolle banen zijn.  Greenjobs.nl neemt verantwoordelijkheid voor de impact die de acties en het werk hebben op het milieu. Bovendien streeft Greenjobs.nl ernaar een positieve invloed te hebben op de gemeenschappen en samenlevingen die we bedienen.

Greenjobs.nl 2023 Impact Report

Dit rapport draait helemaal om het meten van de positieve impact die Greenjobs.nl al heeft gehad, maar ook hoe Greenjobs.nl verder kan werken aan verbetering. In het Impactrapport beschrijft Greenjobs.nl de reis en benadrukt wat Greenjobs.nl het afgelopen jaar heeft gedaan voor onze mensen, klanten, de gemeenschap en een het klimaat.

Door het Impactrapport van Greenjobs.nl openbaar te delen, hopen we anderen te inspireren hetzelfde te doen. Het is de overtuiging van Greenjobs.nl dat dit de enige manier is om een drijvende kracht te worden voor positieve verandering. Dank aan iedereen voor het vertrouwen en de samenwerking het afgelopen jaar. Op naar nog meer duurzame ontwikkeling en werkplezier!

Neem hier een kijkje in het volledige Impact Report Greenjobs.nl 2023.

Vond je deze blog interessant? Wellicht is een van deze blogs dan ook leuk:

- Wat is Greenwashing?

- Greenjobs.nl in 2024: Jouw Toekomst, Onze Missie

- Een duurzame baan, zo ontdek je wat je wilt