GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up every week in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:
Others

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:
Others

SUSTAINABLE JOBS

Energieloket Medewerker
Natuur en Milieufederatie Flevoland
Lelystad
Wij zoeken een Medewerker Energieloket. Je geeft advies aan bewoners over energiebesparende maatregelen en het opwekken van duurzame energie. Op diverse locaties in Flevoland verzorg je energiespreekuren voor bewoners en begeleid je bewonersbijeenkomsten over de energietransitie.
FlevolandPart-timeRenewable Energy - Energy transition, Advice - Consultancy - FinanceAdvice / Consultancy, Others
RELATIEMANAGER GROTE BEDRIJVEN NETWERK (GBN)
MVO Nederland
NL
€4,500 - €5,500 (Monthly)
De rol die grote bedrijven hebben richting een groene, circulaire en inclusieve economie, is moeilijk te onderschatten. Gelukkig zijn steeds meer bedrijven bezig met toekomstbestendig ondernemen. Als relatiemanager onderhoud en versterk je de relaties.
LandelijkFull-time, Part-timeCircular Economy, Climate - Environment, Stichting - Non-profitOthers, Advice / Consultancy
Projectmanager Nederlandse projecten
Trees for All
Utrecht
Wij zoeken een projectmanager voor onze Nederlandse projectenportefeuille. Heb jij een relevante opleiding op het gebied van bos- en natuurbeheer en wil jij jouw groene kennis en kunde inzetten om bij te dragen aan een duurzame wereld? Dan zijn we op zoek naar jou!
LandelijkFull-timeClimate - Environment, Stichting - Non-profitOthers
Projectmedewerker Young Innovators programma
Stichting Technotrend
Utrecht
€18 - €30 (Hourly)
We hebben per direct plaats voor een projectmedewerker (m/v/x, tenminste 24 uur) Young Innovators programma: systeemdenken en challenges over duurzaamheid voor leerlingen voortgezet onderwijs. Organiseren, ontwikkelen, netwerken en promoten.
Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Interim - FreelanceCircular Economy, Renewable Energy - Energy transition, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Stichting - Non-profitMarketing / Communication, Others
Vacature Veldmedewerker SMP onderzoek in regio Enschede en Heusden
NatuurInclusief
NL
Als veldmedewerker voer je onderzoeken uit op de fiets in de periode april t/m september 2024. De rondes duren circa 2 á 3 uur (exclusief reistijd) en vinden plaats rond zonsondergang/voor zonsopkomst. Je voert onderzoek uit in Enschede of in Heusden, dus ben je geïnteresseerd, lees verder.
Noord-Brabant, OverijsselPart-timeAdvice - Consultancy - Finance, Climate - EnvironmentResearch / Science, Others
Projectmanager Canal Cleanups en Bewustwording Campagnes
Recycle Valley
Amsterdam
€2,000 - €2,600 (Monthly)
Duurzame projecten organiseren? Kom werken bij ons! Je werkt aan projecten gericht op thema's als (zwerf)afval en klimaat waarbij je met een breed scala van partijen in zee gaat.. Deze functie is uitermate geschikt voor starters of ervaren project managers het een groen hart.
Noord-HollandPart-time, Full-timeClimate - Environment, Circular EconomyOthers
De Gezonde Stad zoekt een Directeur!
De Gezonde Stad
Amsterdam
Ben jij een ondernemende strateeg met leidinggevende ervaring? Wil jij een gemotiveerd team aansturen voor een duurzamer Amsterdam? Houd je van acquisitie, fundraising, partnerschappen smeden? Heb je een visie op stedelijke verduurzaming ? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Noord-HollandFull-timeCircular Economy, Climate - Environment, Food - Fashion - Products - FMCG, Social Enterprise, Stichting - Non-profitOthers
Vacature Medior transitiemaker Het Nieuwe Werken Verbouwstromen
Verbouwstromen
NL
Wij zoeken een (young) professional die impact wil maken in het versnellen van de energie- en de grondstoffen transitie, met sterke affiniteit met verduurzaming en kennis van transitieopgaven, de bouwwereld en/of gedragsinterventies;
LandelijkFull-time, Part-timeRenewable Energy - Energy transitionOthers
Vacature Medior Verbouwstroomontwikkelaar
Verbouwstromen
NL
Wij hebben ruimte voor twee medior verbouwstroomontwikkelaars die aan de slag willen met het ontwikkelen van uitvoeringsaanpakken die versnelling brengen in het verduurzamen van bestaande woningen.
LandelijkFull-time, Part-timeRenewable Energy - Energy transitionOthers
Verspreid het swappen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Haarlem, Groningen, Breda
€1,500 - €5,000 (Monthly)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Flevoland, GelderlandFull-time, Part-timeCircular Economy, Food - Fashion - Products - FMCG, Climate - Environment, Social EnterpriseOthers, Management
Communicatie- en projectmedewerker duurzaam onderwijs
Leren voor Morgen
Utrecht
€2,700 - €4,000 (Monthly)
Vind jij duurzaam onderwijs belangrijk en heb je ervaring met communicatie en projecten? Word dan onze nieuwe collega! We zoeken per direct iemand (m/v/x) die voor 32 uur per week aan de slag gaat als campagnemanager duurzaam onderwijs.
UtrechtPart-timeStichting - Non-profitMarketing / Communication, Others
Wil jij bewoners helpen met het installeren van een regenton?
De Klimaatmaat
Delft
Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je bijdragen aan een groener Delft? Word dan vrijwilliger bij De Klimaatmaat!
Zuid-HollandVolunteer workClimate - EnvironmentOthers

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search