GREENJOBS.NL - WORK FOR THE FUTURE

Sustainable Jobs in the Netherlands

Subscribe for the sustainable newsletter that will pop-up every week in your inbox full with sustainable jobs and sustainable (work)tips! (Dutch only)

Subscribe now
Filters
Active Filters:
Renewable Energy - Energy transition

Function Category (more options possible)

Work region

Employment

Job category (more options possible)

Active Filters:
Renewable Energy - Energy transition

SUSTAINABLE JOBS

Financial Controller
Duurzaam Bouwloket
Alkmaar
Ben jij een ervaren Financial Controller met een passie voor duurzaamheid? Grijp dan nu deze kans om een cruciale rol te spelen bij het eerste én grootste Energieloket van Nederland!
Noord-HollandFull-timeRenewable Energy - Energy transitionFinance / Accounting
(Junior) Adviseur Duurzame Transities
&Flux
Rotterdam
€3,100 - €3,600 (Monthly)
Wil jij werken aan thema’s zoals circulariteit, biodiversiteit en vergroening van de gebouwde omgeving? Heb jij de drive om overheden, organisaties en bedrijven vooruit te helpen? En wil je dit doen in een team van denkers en doeners in hartje Rotterdam? Dan maken wij graag kennis met jou!
Zuid-HollandFull-timeAdvice - Consultancy - Finance, Circular Economy, Renewable Energy - Energy transition, Climate - EnvironmentAdvice / Consultancy
Sales Stage / Bijbaan
Refurb Battery
Rijsbergen, Zundert
€300 - €600 (Monthly)
Ben jij klaar om jouw carrière in sales (en marketing) een vliegende start te geven? Wil jij deel uitmaken van een missiegedreven, innovatieve startup dat de toekomst van duurzame energie vormgeeft en direct bijdraagt aan een circulaire economie? Lees dan vooral verder!
Noord-BrabantInternship, Part-time, Full-timeRenewable Energy - Energy transition, Circular Economy, Climate - EnvironmentSales, Marketing / Communication
Energieloket Medewerker
Natuur en Milieufederatie Flevoland
Lelystad
Wij zoeken een Medewerker Energieloket. Je geeft advies aan bewoners over energiebesparende maatregelen en het opwekken van duurzame energie. Op diverse locaties in Flevoland verzorg je energiespreekuren voor bewoners en begeleid je bewonersbijeenkomsten over de energietransitie.
FlevolandPart-timeRenewable Energy - Energy transition, Advice - Consultancy - FinanceAdvice / Consultancy, Others

Get Notified

Enter your e-mail address and be the first to receive offers that match your search