26 jun. 2023, 11:30

Yes! Greenjobs.nl is succesvol B Corp gehercertificeerd!

Yes! Greenjobs.nl is succesvol B Corp gehercertificeerd!

Goed nieuws: Greenjobs.nl heeft de hercertificering als B Corp succesvol behaald!

De B Corp-certificering toont aan dat wordt voldaan aan strenge internationale normen met betrekking tot sociale en milieu-impact. Om certificering te behalen, zijn minimaal 80 van de 200 punten vereist tijdens een uitgebreide beoordeling.

Team Greenjobs.nl is van mening dat B Corp een gestructureerde aanpak en een meetbaar kader voor verbetering biedt. Certificering markeert het begin van een transformerende reis. Intenties worden publiekelijk kenbaar gemaakt door middel van jaarlijkse impactrapporten, waarbij hoge benchmarks worden gesteld. Deze aanpak zorgt voor focus en verantwoordelijkheid, waardoor betekenisvolle verandering wordt gestimuleerd.

Tijdens het B Corp-certificeringsproces worden vijf impactgebieden geëvalueerd: Bestuur, Werknemers, Milieu, Maatschapij en Klanten. Punten worden toegekend op basis van acties die in elk gebied zijn ondernomen.

Aangezien B Corp een voortdurend streven is, worden er voortdurend inspanningen geleverd om de positieve impact op deze gebieden te vergroten. Zo zijn er de afgelopen drie jaar 20 punten extra verdiend!

De prestaties van de afgelopen drie jaar zijn het vieren waard - een belangrijke prestatie die mogelijk is gemaakt door de toegewijde inspanningen van het hele team. Lees de volledige B Corp beoordelingsscore van Greenjobs.nl.

Lees meer over Waarom Greenjobs.nl een B Corp is

Lees meer over B Corporation