7 mrt. 2023, 13:01

Greenjobs.nl gaat verder dan groen met een nieuwe branding en nieuw product!

Greenjobs.nl gaat verder dan groen met een nieuwe branding en nieuw product!

Greenjobs.nl groeit verder tot hét platform voor ALLE banen die bijdragen aan een betere wereld. Naast dat duurzaamheid aan populariteit blijft toenemen vindt Greenjobs.nl dat alle banen die een positieve impact hebben op mens, maatschappij, dier, natuur en milieu de standaard moet worden. Door middel van een re-branding van de communicatiekanalen maken zij duidelijk dat niet alleen groene maar zeker ook maatschappelijke, future-proof werkgevers en ambitieuze, professionele werkzoekenden elkaar kunnen vinden op Greenjobs.nl.

Nog meer bereik en positieve employer branding met een nieuw product.

De Re-branding van deze kanalen is de meest recente stap in het groeiproces van Greenjobs.nl. Het draagt bij aan de verbreding van het draagvlak om goed te willen doen voor de mens, dier en natuur om ons heen. Greenjobs.nl helpt werkzoekenden en werkgevers er via de website en op social media dagelijks aan herinneren dat hier de toekomst ligt.

Greenjobs.nl is gecertificeerd B Corp en daarmee onderdeel van een wereldwijde community van bedrijven die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Bedrijven die verder gaan dan business as usual en waar mensen en de planeet op de eerste plaats worden gezet. Het doel van Greenjobs.nl is dat alle banen een positieve impact hebben op de wereld en er voor iedereen gelijke kansen zijn in de arbeidsmarkt. Ze vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving. Dit alles komt samen in een re-branding van de communicatiekanalen van Greenjobs.nl. Waar voorheen alles groen was, vullen zij nu de kanalen met de kleuren van de regenboog 🌈. De frisse kleuren komen terug in een nieuw ontwerp waarbij de vacatures nog duidelijker worden uitgelicht. Ook de andere communicatiekanalen zullen in de komende periode verder worden vernieuwd.

Social PlusNog meer bereik en positieve employer branding met een nieuw product.

Greenjobs.nl speelt in op de huidige arbeidsmarkt en biedt daarom per direct een nieuw product aan waarmee werkgevers nog meer werkzoekenden kunnen bereiken. Naast Premium en Premium Social is er nu ook Social Plus vacature pakket. Met Social Plus is het mogelijk om vacatures extra boosten. Bij de aanschaf van Social Plus deelt GreenJobs.nl niet alleen de post op de 3 social media kanalen met +32.000 volgers, maar krijg je een tweede social media post op de socials, en deze tweede post krijgt extra sponsoring.

Social Plus is zeer geschikt om Employer Branding een boost geven. Door vacatures via Greenjobs.nl aan een breder of specifieker publiek te tonen wordt de kans groter om de juiste kandidaat te vinden. Ook biedt het een uitkomst voor vacatures die net wat extra aandacht kunnen gebruiken, in korte tijd vervult moeten worden of een nieuwe en/of moeilijk te bereiken doelgroep aanspreken.

Impact maken in de uren die je werkt wordt voor steeds meer mensen een belangrijke pijler in het oriënteren naar een nieuwe baan. Greenjobs.nl maakt het voor werkzoekenden gemakkelijk om op vacatures met een positieve impact te solliciteren en voor organisaties aantrekkelijk om de nodige stappen te zetten richting verduurzaming of maatschappelijke impact maken. De aanwezigheid van je bedrijf en/of vacatures heeft een positieve impact op de Employer Branding. Met de huidige krapte in de arbeidsmarkt is de juiste Employer Branding cruciaal. Zowel voor het aantrekken van nieuw talent als voor het naar tevredenheid behouden van je huidige talenten.

Met maandelijks ruim 16.200 website bezoekers helpt Greenjobs.nl werkzoekenden om voor banen te kiezen die een positieve impact hebben op onze omgeving. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid blijven groeiende thema’s en dat merkt Greenjobs.nl ook aan de inmiddels +32.000 volgers op het LinkedInFacebook en Instagram kanaal en de ruim 8.300 nieuwsbrief abonnees.

Je toekomst begint op Greenjobs.nl


Vond je deze blog interessant? Misschien is deze blog dan ook wat voor je: