Over GREENJOBS.NL, de vacaturebank met het grootste aanbod van duurzame vacatures

Over GREENJOBS.NL, de vacaturebank met het grootste aanbod van duurzame vacatures

Over GREENJOBS.NL, de vacaturebank met het grootste aanbod van duurzame vacatures

MISSIE
Greenjobs.nl is dé vacaturebank met het grootste aanbod van duurzame vacatures in Nederland. Het is de missie van Greenjobs.nl om het bedrijfsleven en overheid futureproof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Greenjobs.nl is de duurzame vacaturebank waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden. Hoe meer mensen werken in een duurzame baan of duurzame zzp opdracht, hoe beter!

Dit is wat Greenjobs.nl doet:

  • Organisaties en overheden met een duurzame mindset en duurzame vacatures helpen groeien door een plek te bieden voor alle duurzame vacatures. Of je nou voor een grote multinational werkt met een aantal duurzame en maatschappelijke vacatures of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs.nl helpt je de geschikte like-minded professional te vinden voor je duurzame vacature / zzp opdracht. Wacht niet langer en plaats je nieuwste duurzame vacatures en zzp opdrachten dus snel op vacaturebank Greenjobs.nl.
  • Werkzoekenden / ZZP-ers helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die enkel de rekeningen betaalt. Greenjobs.nl gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld en je een duurzame baan hebt. Zoek je een duurzame baan? Wacht niet langer en houd Greenjobs.nl regelmatig in de gaten, maak een job-alert aan zodat je geen duurzame vacature mist en meld je snel aan voor de nieuwsbrief die 2x per maand in je inbox verschijnt.

Vacaturebank Greenjobs.nl helpt heel werkend Nederland aan een duurzame baan, stage of freelance opdracht. Samen werken we aan de verduurzaming van de planeet.

Greenjobs.nl is een Certified B Corp

Greenjobs.nl is een Certified B Corp

Greenjobs.nl is een Certified B Corp

Greenjobs.nl is een Certified B Corp! Greenjobs.nl maakt deel uit van een wereldwijde community van +6.000 bedrijven uit 87 landen in 159 industrieën die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Samen zetten we ons in voor de transitie naar een economie waarbij doel en winst in evenwicht zijn en echt álle stakeholders van een bedrijf voordeel behalen, niet alleen de investeerders. Using Business as a Force for Good! Andere B Corps uit Nederland zijn o.a. Triodos Bank, BR-ND, Blyde, GRRR en The Sustainable Recruiter.

Wil je graag werken voor een B Corp? Op Greenjobs.nl is er een aparte zoekcategorie voor vacatures bij B Corps!

De B Corp Certification maakt van Greenjobs.nl één van de weinige Nederlandse bedrijven die aan het hoogste niveau van maatschappelijke en milieunormen voldoet.

Greenjobs.nl is daarnaast ook lid van MVO Nederland, het bedrijven-netwerk van duurzame ondernemers. MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemen) is ervan overtuigd dat om te blijven groeien als ondernemer dit alleen kan in de nieuwe economie. 

Greenjobs.nl geeft bos terug aan de aarde en is Business Supporter van het WWF

Greenjobs.nl geeft bos terug aan de aarde en is Business Supporter van het WWF

Greenjobs.nl geeft bos terug aan de aarde en is Business Supporter van het WWF

Greenjobs.nl is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met behulp van de steun van Greenjobs.nl geeft WWF bos terug aan de aarde. Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering. 

Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Met WWF geeft Greenjobs.nl bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit.

Greenjobs.nl geeft support aan het behoud van het Atlantisch Regenwoud wat in Argentinië, Paraguay en Brazilië ligt.

Duurzame Blogs op Greenjobs.nl

Duurzame Blogs op Greenjobs.nl

Duurzame Blogs op Greenjobs.nl

Greenjobs.nl is constant in beweging en werkt continu aan het delen van informatie over hoe je een impactvolle duurzame loopbaan kan hebben. 

Greenjobs.nl merkt dat hier steeds meer vragen over zijn, dus gaan we hier ook meer aandacht aan geven. Op Greenjobs.nl vind je veel blogs met tips voor je duurzame carrière, maar ook interessante blogs over een duurzame lifestyle!

Greenjobs.nl deelt veel tips over hoe je aan de slag kan met een duurzame loopbaan, over hoe je een goede motivatiebrief schrijft bijvoorbeeld en waar je over kan nadenken voor een switch naar een duurzame baan. Maar we delen ook veel andere leuke duurzame tips over hoe je bijvoorbeeld een duurzame thuiswerkplek creëert en vergeet niet alle duurzame evenementen van dit jaar te checken!

Je vindt alle duurzame blogs vol tips voor werkgevers en werzoekenden op Greenjobs.nl.

AANBEVELINGEN OVER GREENJOBS.NL

Lees in alle aanbevelingen wat de ervaringen van werkgevers en werkzoekenden zijn over Greenjobs.nl!