Over GREENJOBS, de grootste vacaturebank voor duurzame banen

MISSIE
Greenjobs is de grootste vacaturebank voor duurzame en impactvolle banen in Nederland. Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven en overheid futureproof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Greenjobs is hét vacatureplatform waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden.

Dit is wat we doen:

  • Organisaties en overheden met een duurzame mindset en duurzame vacatures helpen groeien. Of je nou een grote multinational bent met een aantal duurzame en maatschappelijke posities of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden. Plaats je nieuwste duurzame functies dus snel.
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die enkel de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld. Zoek je een duurzame baan? Houd Greenjobs regelmatig in de gaten en meld je snel aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Met onze vacaturebank helpen we heel werkend Nederland aan een duurzame baan.

Proud to be a B CORP

Greenjobs is een Certified B Corp! We maken deel uit van een wereldwijde community van +4.000 bedrijven uit 77 landen in 153 industrieën die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Samen zetten we ons in voor de transitie naar een economie waarbij doel en winst in evenwicht zijn en echt álle stakeholders van een bedrijf voordeel behalen, niet alleen de investeerders. Using Business as a Force for Good!

De B Corp Certification maakt van Greenjobs één van de weinige Nederlandse bedrijven die aan het hoogste niveau van maatschappelijke en milieunormen voldoet! Om een B Corp te worden, moesten we het BIA assessment invullen die niet alleen een bepaald(e) product of service meet; het beoordeelt de algehele positieve impact van het bedrijf. We zeggen dus niet alleen dat we impact maken, we doen het ook echt.


Greenjobs is daarnaast ook lid van MVO Nederland.

De gezichten achter Greenjobs

Annemiek Nusmeijer – LinkedIn - E-mail
Annemiek heeft een master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen en heeft meer geleerd over sustainability aan de Business School Lausanne.
Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs is ze actief met The Sustainable Recruiter. Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak ook van de partij en is bestempeld als security officer van Greenjobs.

Carmen Kromhout - LinkedIn - E-mail
Carmen heeft Internationale Communicatie en Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Ze begon bij Greenjobs door haar intrinsieke motivatie en persoonlijke interesse in een duurzamere toekomst. Deze passie begon al op jonge leeftijd met veel interesse in de natuur en dieren, en heeft een lieve teckel Boris (security officer - second in command). Ze is enthousiast om haar passie voor duurzaamheid te delen, niet alleen meer in haar persoonlijke leven, maar ook op professioneel vlak.
Blogs coming your way!

Bij Greenjobs zijn we constant in beweging en werken we continu aan het delen van informatie over hoe je een impactvolle loopbaan kan hebben. 

We merken dat hier steeds meer vragen over zijn, dus gaan we hier ook meer aandacht aan geven. Sinds kort hebben we veel blogs geschreven over hoe je een impactvolle duurzame baan kan vinden vol positieve impact op planeet en /of  maatschappij.

Je vindt alle blogs hier!

AANBEVELINGEN