OVER GREENJOBS

MISSIE
Greenjobs is dé duurzame vacaturebank van Nederland. Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven en overheid future proof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Greenjobs is hét vacatureplatform waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden.

Dit is wat we doen:

  • Organisaties en overheden met een duurzame mindset helpen groeien. Of je nou een grote multinational bent met een aantal duurzame en maatschappelijke posities of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden. Plaats je nieuwste duurzame functies dus snel.
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld. Zoek je een baan in de duurzame sector? Houd Greenjobs regelmatig in de gaten en meld je snel aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Met onze vacaturebank helpen we heel werkend Nederland aan een duurzame baan.

PROUD TO BE A B CORP

Greenjobs is een Certified B Corp! We maken nu deel uit van een wereldwijde community van bedrijven die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Samen zetten we ons in voor de transitie naar een economie waarbij doel en winst in evenwicht zijn en echt álle stakeholders van een bedrijf voordeel behalen, niet alleen de investeerders. Using Business as a Force for Good!

De B Corp Certification maakt van Greenjobs één van de weinige Nederlandse bedrijven die aan het hoogste niveau van maatschappelijke en milieunormen voldoet! Om een B Corp te worden, moesten we een assessment invullen die niet alleen een bepaald(e) product of service meet; het beoordeelt de algehele positieve impact van het bedrijf. We zeggen dus niet alleen dat we impact maken, we doen het ook echt.


Greenjobs is daarnaast met trots lid van MVO Nederland.

Het gezicht achter Greenjobs

Annemiek Nusmeijer – LinkedIn - Email
Annemiek heeft een master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen en heeft meer geleerd over sustainability aan de Business School Lausanne.
Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs is ze actief met The Sustainable Recruiter. Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en is dan ook bestempeld als office dog van Greenjobs!
DUURZAME RECRUITER NODIG?

Kan je wel wat hulp gebruiken van een ervaren recruiter voor je duurzame vacature?

Ons team bestaat uit enkele zeer ervaren recruiters die in staat zijn om op maat gemaakte werving te bieden. Wilt u meer weten over onze diensten? Onze recruiters van The Sustainable Recruiter helpen je graag!
Bij The Sustainable Recruiter wordt alleen geworven voor duurzame bedrijven óf aan duurzaamheid functies. We werken op no-cure-no-pay en bij voorkeur op exclusieve basis met onze klanten zoals Triodos Bank, Patagonia, LENS-Energie en vele andere.

Je kan ons op telefoonnummer 020-7651323 bereiken of een mail sturen naar annemiek@thesustainablerecruiter.com.
We staan graag klaar om te helpen met je duurzame vacature!

AANBEVELINGEN