Over GREENJOBS, de grootste vacaturebank voor duurzame banen

Over GREENJOBS, de grootste vacaturebank voor duurzame banen

Over GREENJOBS, de grootste vacaturebank voor duurzame banen

MISSIE
Greenjobs.nl is de grootste vacaturebank voor duurzame vacatures in Nederland. Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven en overheid futureproof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Greenjobs is de duurzame vacaturebank waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden. Hoe meer mensen werken in een duurzame baan, hoe beter!

Dit is wat we doen:

  • Organisaties en overheden met een duurzame mindset en duurzame vacatures helpen groeien door een plek te bieden voor alle duurzame vacatures. Of je nou een grote multinational bent met een aantal duurzame en maatschappelijke vacatures of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden voor je duurzame vacature. Plaats je nieuwste duurzame vacatures dus snel op vacaturebank Greenjobs.
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die enkel de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld en je een duurzame baan hebt. Zoek je een duurzame baan? Houd Greenjobs regelmatig in de gaten, maak een job-alert aan zodat je geen duurzame vacature mist en meld je snel aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Met vacaturebank Greenjobs.nl helpen we heel werkend Nederland aan een duurzame baan. Samen werken we aan de verduurzaming van de planeet.

Greenjobs is een Certified B Corp

Greenjobs is een Certified B Corp

Greenjobs is een Certified B Corp

Greenjobs is een Certified B Corp! We maken deel uit van een wereldwijde community van +4.000 bedrijven uit 77 landen in 153 industrieën die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Samen zetten we ons in voor de transitie naar een economie waarbij doel en winst in evenwicht zijn en echt álle stakeholders van een bedrijf voordeel behalen, niet alleen de investeerders. Using Business as a Force for Good! Andere B Corps uit Nederland zijn o.a. Triodos Bank, Tony's Chocolonely, Blyde, GRRR.

Wil je graag werken voor een B Corp? Op Greenjobs is er een aparte zoekcategorie voor vacatures bij B Corps!

De B Corp Certification maakt van Greenjobs één van de weinige Nederlandse bedrijven die aan het hoogste niveau van maatschappelijke en milieunormen voldoet! Om een B Corp te worden, heeft Greenjobs het BIA assessment ingevuld die niet alleen een bepaald(e) product of service meet; het beoordeelt de algehele positieve impact van het bedrijf. We zeggen dus niet alleen dat we impact maken, we doen het ook echt.


Greenjobs.nl is daarnaast ook lid van MVO Nederland, het bedrijven-netwerk van duurzame ondernemers. MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemen) is ervan overtuigd dat om te blijven groeien als ondernemer dit alleen kan in de nieuwe economie. Daarom vormen we samen met ondernemers een beweging om die nieuwe economie vorm te geven. Bij Greenjobs.nl staan we volledig achter het gedachtegoed van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zijn dan ook blij lid te zijn van MVO Nederland!

De gezichten achter Greenjobs

De gezichten achter Greenjobs

De gezichten achter Greenjobs

Annemiek Nusmeijer – LinkedIn - E-mail
Annemiek heeft een master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen aan de UvA in Amsterdam en heeft meer geleerd over sustainability aan de Business School Lausanne. Ze is B Leader en spreker over duurzame banen op verschillende evenementen.
Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs is ze actief met The Sustainable Recruiter. Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak ook van de partij en is bestempeld als security officer van Greenjobs.

Carmen Kromhout - LinkedIn - E-mail
Carmen heeft Internationale Communicatie en Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Ze begon bij Greenjobs door haar intrinsieke motivatie voor een duurzamere toekomst. Met de insteek 'we zijn (nog) niet te laat, maar we zijn net op tijd'  rondom de klimaatcrisis, zet Carmen zich graag in om impact bedrijven zo goed mogelijk op de kaart te brengen voor kandidaten met hart voor duurzaamheid. Ook Carmen is ook B Leader en spreker over duurzame banen op verschillende evenementen zoals Hogescholen en Universiteiten. 


Duurzame Blogs op Greenjobs

Duurzame Blogs op Greenjobs

Duurzame Blogs op Greenjobs

Bij Greenjobs.nl zijn we constant in beweging en werken we continu aan het delen van informatie over hoe je een impactvolle duurzame loopbaan kan hebben. 

We merken dat hier steeds meer vragen over zijn, dus gaan we hier ook meer aandacht aan geven. Sinds kort hebben we veel blogs geschreven over hoe je een impactvolle duurzame baan kan vinden vol positieve impact op planeet en /of  maatschappij.

We delen veel tips over hoe je aan de slag kan met een duurzame loopbaan, over hoe je een goede motivatiebrief schrijft bijvoorbeeld en waar je over kan nadenken voor een switch naar een duurzame baan. Maar we delen ook veel andere leuke duurzame tips over hoe je bijvoorbeeld een duurzame thuiswerkplek creëert en vergeet niet alle duurzame evenementen van dit jaar te checken!

Je vindt alle duurzame blogs vol tips voor werkgevers en werzoekenden hier!

AANBEVELINGEN OVER GREENJOBS

Lees in alle aanbevelingen wat de ervaringen van werkgevers en werkzoekenden zijn over Greenjobs!