Funding impact

Meer over Venntiv als werkgever

We hebben deze wereld en onze welvaart niet geërfd van vorige generaties, maar in bruikleen van volgende generaties’. 

We zullen met respect voor huidige én toekomstige generaties op een verantwoorde wijze moeten omgaan met het toevertrouwde vermogen. Dit stelt ons voor grote uitdagingen en ambities, zoals bijvoorbeeld de transitie naar een circulaire en duurzame economie. De snelheid waarmee nieuwe technologieën worden ontwikkeld of initiatieven worden ontplooid is enorm, maar in veel gevallen ontbreekt het aan (voldoende) financiering om de gewenste impact te maken. Duurzame initiatieven die de wereld weer wat groener maken. Dat is de drive van Venntiv. Daarom zetten we onze inventiviteit vol in voor jouw duurzame innovatie. We ontwikkelen de financiële strategie achter je plannen. We halen het maximale uit subsidies en kijken verder dan de standaard regelingen. We koppelen partijen proactief met financiële mogelijkheden. Van referentieprojecten tot overheden, en van private financiers tot pioniers en onverwachte alternatieven. Profiteer van unieke synergie tussen bedenken, verbinden en ondernemend financieren. 

Samen duurzame ambities waarmaken; Jij de ideeën, wij de expertise en de energie om subsidies en financiering aan jouw ambities te koppelen. Dat werkt. Funding Impact. Together.


Welke positieve impact maakt 
Venntiv?

  • Doel 7 - Betaalbare en duurzame energie
  • Doel 8 – Eerlijk werk & economische groei
  • Doel 9 – Industrie, innovatie & infrastructuurDoel 
  • 11 - Duurzame steden en gemeenschappenDoel 
  • 13 - Klimaatactie


Wat maakt het werken bij Venntiv leuk?

De sfeer op ons kantoor is ontspannen en informeel. Wij zijn gedreven, professioneel en werken hard maar weten ook als geen ander hoe we samen kunnen ontspannen en successen kunnen vieren. Of het nu gaat om georganiseerde teamuitjes die de teamgeest versterken, lunchwandelingen die onze creativiteit stimuleren, sportieve activiteiten die ons energie geven, feestjes die ons samenzijn vieren, of spontane borrels die onze banden verstevigen. We got it all!


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Venntiv?

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens het werk niet alleen iets bijdraagt aan de organisatie, maar ook aan jezelf: persoonlijke groei! Je krijgt de ruimte om een opleiding, cursus en/of workshops te volgen en moedigen je aan om je talenten (verder) te ontwikkelingen.

Vacatures bij Venntiv vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Venntiv

Amersfoortseweg 17 7313 AB Apeldoorn