Samen voor een bosrijke wereld

Trees for All

Locatie (HQ)
Voetiusstraat 1, 3512 JM Utrecht, Nederland

Meer over Trees for All als werkgever

Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Welke positieve impact maakt Trees for All?

Onze projecten dragen bij aan diverse Sustainable Development Goals, zoals klimaat, biodiversiteit, armoedebestrijding, schoon water en voedselzekerheid. In Nederland ligt de focus op CO2-vastlegging, biodiversiteit en gezondheid. De impact van onze buitenlandse projecten is nog breder. Onze projecten in ontwikkelingslanden zorgen ook voor meer werkgelegenheid, inkomsten, voedsel en betere leefomstandigheden.


Wat maakt het werken bij Trees for All leuk?

Wij houden van een fijne, informele en vertrouwde werksfeer. We hebben een prachtig kantoor in hartje Utrecht, goed bereikbaar met het OV. We genieten van onze gezamenlijke vegetarische lunch en maken graag een lunchwandeling. We houden van een potje tafeltennis en vinden het leuk om met elkaar te sporten, te borrelen en successen te vieren.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Trees for All?

Bij Trees for All is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en binnen ons relatief kleine team wordt iedereen gezien.

Vacatures bij Trees for All vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Borrels
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Trees for All

Voetiusstraat 1, 3512 JM Utrecht, Nederland