Heldere route. Concrete Acties.

Meer over Transitiemakers als werkgever

Wij zijn Transitiemakers. We geloven dat transities pas echt werken als ze tot stand komen op basis van samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. We brengen stakeholders op bedrijventerreinen bij elkaar en zetten complexe transities om in een heldere route met concrete acties. Ons team bestaat uit gebiedsregisseurs, adviseurs en kwartiermakers. Gedreven mensen met een jonge, frisse blik én een flinke dosis ervaring. We combineren inhoudelijke kennis van verduurzamingsthema’s met de vaardigheden om ondernemers, overheden en andere stakeholders bij elkaar te brengen en samen te laten werken.

Welke positieve impact maakt Transitiemakers?

Op basis van samenwerking, eigenaarschap en draagvlak zetten we complexe transities om in een heldere route met concrete acties. Dat doen we in de verduurzamingstransities met de bedrijven en overheden op bedrijventerreinen.

Wat maakt het werken bij Transitiemakers leuk?

Wij hebben een typische betekenisvolle baan. In een hoge versnelling impactvol werk doen en parallel met het team werken aan de ontwikkeling van het bedrijf. Iedereen heeft ruimte voor eigen ontwikkeling, keuze in projecten en het uitwerken van nieuwe ideeën. Om nog meer plezier te hebben in ons werk organiseren we kennislunches, het Transitiecafé, teamuitjes, etc.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Transitiemakers?

Per persoon stellen we een op maat gemaakt pakket samen voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures bij Transitiemakers vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Transitiemakers

Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland