The Agency for a Healthy World

Meer over Schuttelaar & Partners als werkgever

Bij Schuttelaar & Partners staat een duurzame en gezonde toekomst centraal. Al ruim 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen.

We richten ons op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. Een gezonde leefstijl in alle levensfasen is daarbij essentieel. We zetten ons in voor verandering van de voedselproductie, zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. En we stimuleren dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. Daarnaast zetten we ons volop in om de energietransitie te versnellen.

We werken met multidisciplinaire teams op onze 4 hoofdthema's. De teams bestaan uit inhoudelijk gedreven consultants, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet.

Welke positieve impact maakt Schuttelaar & Partners?

  Wij werken op de impact area's Landbouw, Voeding, Gezondheid en Environment.

  Wat maakt het werken bij Schuttelaar & Partners leuk?

   Bij ons vind je de unieke combinatie van werken aan een gezonde, duurzame wereld in een commerciële setting. Wij geloven in de kracht van samenwerking en in de combinatie van strategie, activatie, communicatie en creatie. Daar komen wij elke dag met veel plezier en energie ons bed voor uit!

   Sinds 1995 zijn wij een frontrunner agency met een duidelijke missie om de wereld gezonder en duurzamer te maken. Dit doen we met een positieve en assertieve benadering waarmee we problemen omzetten in kansen.

   In ons werk vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Dan zijn we op ons best en maken we samen het verschil: voor elkaar, onze klanten én de wereld. Onze inzet voor een inclusieve cultuur is een continu proces waar we actief aan blijven werken.

   Als werkgever houden wij ons aan deze commitments:

   •  Inzetten op duurzaamheid en impact
   •  Persoonlijke groei en ontwikkeling
   •  Balans tussen werk en privé

     Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Schuttelaar & Partners?

      Vanuit onze eigen S&P Academy verzorgen wij een collectief opleidingsprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

      Vacatures bij Schuttelaar & Partners vind je onderaan deze pagina!

      Voordelen

      Hybride werken
      Laptop
      Reiskosten
      Pensioen
      Vakantiegeld
      Tussen 25-30 vakantiedagen
      Borrels
      Lunch
      Trainingsbudget

      Schuttelaar & Partners

      Zeestraat 84 2518 AD Den Haag