Social Capital

Meer over Social Capital als werkgever

Social Capital is een jong en ambitieus bedrijf, ontstaan vanuit een gedeelde visie van HEINEKEN Nederland en twee elkaar aanvullende sociale ondernemingen: Happy Tosti en Milieuwerk. Het is onze gezamenlijke ambitie om op een vernieuwende wijze bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt door mensen met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking aan een betaalde baan te helpen. Onze kernwaarden:

1) Regel één: Als je doet wat je leuk vindt, komt de rest vanzelf.

2) We handelen primair sociaal, we houden rekening met en handelen naar de wensen en behoeften van iedereen in de organisatie.

3) We staan voor ontwikkeling en bieden doorgroeimogelijkheden.

4) Verbinden werkt!

5) We streven naar duurzame keuzes voor een betere wereld.

Welke positieve impact maakt Social Capital?

Samen met onze partners gaan wij het avontuur aan, op weg naar duurzame sociale vooruitgang, want wij geloven dat verbinden werkt.

Wat maakt het werken bij Social Capital leuk?

Wij zijn Social Capital. Social Capital is een sociaal, groeiend en innovatief bedrijf. Onze droom: Voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke betaalde baan. We maken een inclusieve arbeidsmarkt bereikbaar door sociale banen te creëren in onze eigen exploitaties (Happy Tosti, Milieuwerk, Lekker Brood, Juni Lekkernijen en de Prael Amsterdam) en door te verbinden met een groeiende groep partners zoals Heineken Nederland, Het Scheepvaartmuseum en Madurodam. Samen creëren we een arbeidsmarkt waarin er plek is voor iedereen. Op dit moment werken er bij Social Capital ongeveer 300 mensen waarvan meer dan 210 met een arbeidsbeperking.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Social Capital?

We staan voor ontwikkeling. Ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Een betaalde baan voor wie dat niet vanzelfsprekend is en we moedigen collega’s voor wie dat wel zo is aan om kansen te pakken. Dat geldt ook voor de verschillende merken: we streven naar beweging en groei.

Vacatures bij Social Capital vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels

Voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke en betaalde baan

Social Capital

Korte Poten 5 2511 EB