Meer over Race Against Waste als werkgever

Race Against Waste inspireert en activeert iedereen om mee te doen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Door praktische oplossingen te bieden betrekken we zo veel mogelijk mensen op een positieve manier om samen impact te maken.

Welke positieve impact maakt Race Against Waste?

Vanuit Race Against Waste staan wij achter de VN doelen - Sustainable Development Goals en sluiten met onze organisatie op 6 van de doelen aan. Wij zijn hier trots op, want in elke keuze die we dagelijks maken, kunnen we verschil maken. We sluiten daarom met onze organisatie aan bij de volgende SDG's: 1, 3, 4, 8, 12 & 13.

Wat maakt het werken bij Race Against Waste leuk?

Samen positieve impact maken! Een fijne diversiteit in het team, maar allen met dezelfde mindset. Een betere wereld creëren door middel van het bijbrengen van waardevolle duurzame informatie bij de jeugd. Dat doen we samen! Onze teamuitjes zijn gezellig, soms informatief en/of actief. Elke werkdag op kantoor een gezamenlijke vega(n) lunch. In de pauze of na werktijd kan je zelfs op onze miniramp eventueel je skate-skills oefenen. In het gebouw zijn ook nog een ping-pong tafel en voetbaltafel te vinden om je collega's mee uit te dagen.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Race Against Waste?

Wij vinden het belangrijk dat binnen onze organisatie ruimte is voor jouw talent. Heb je bepaalde talenten die je verder wilt door ontwikkelen dan kunnen wij altijd samen kijken hoe je deze zou kunnen inzetten en hoe je ze kan verder ontwikkelen.

Vacatures bij Race Against Waste vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Race Against Waste inspireert iedereen om mee te doen in de transitie naar een circulaire economie. We laten zien dat iedereen het verschil kan maken. Samen helpen we afval de wereld uit!

Race Against Waste

Hurksestraat 19 / 0.22 5652 AH

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures

Projectmanager
Race Against Waste
Eindhoven
€ 2.400 - € 4.000 (Maand)
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager. Wil jij écht het verschil maken voor een circulaire wereld en beschik je over een goede set organisatie skills? Pak je moeiteloos de telefoon op en weet jij contact te leggen met gemeenten, partners en leraren? Bruis je van enthousiasme? Solliciteer!
Landelijk, Noord-BrabantPart-timeCirculaire EconomieManagement, Overig