Meer over Public Cinema als werkgever

Public Cinema is een bureau voor consultancy, communicatie en creatie. Onze missie? Maximale maatschappelijke impact creëren. We werken voor organisaties in de publieke sector en voor bedrijven meteen sterke maatschappelijke betrokkenheid. Aan hen bieden we al 12 jaarfull-service oplossingen met ons team van ca. 35 collega’s.We bieden een brede dienstverlening. We combineren daarbij analytisch vermogen, creativiteit, design en verbeeldingskracht. Onze kernwaarden:we zijn op een maatschappelijke missie; we zijn echt eerlijk; we zijn verbindend in alles wat we doen; wat we maken is raak én raakt.

Welke positieve impact maakt Public Cinema?

  We helpen mensen en ideeën aan elkaar te verbinden om maatschappelijk een organisatievraagstukken écht op te lossen. We maken daarbij de vertaalslag van een complex onderwerp naar een creatief ontwerp.

  Wat maakt het werken bij Public Cinema leuk?

   Wij hebben een fijne werkruimte in een creatief en inspirerend pand inAmsterdam-West. En een leuk en informeel team bij een bedrijf met 30 mensen en een goede sfeer.Twee keer per jaar in de zomer en rond kerst hebben wij een teamuitje, we lunchen elke dag gezamenlijk en elke donderdag is er een borrel.

   Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Public Cinema?

     Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een opleidingsbudget en 1 opleidingsdag per jaar.

     Vacatures bij Public Cinema vind je onderaan deze pagina!

     Voordelen

     Hybride werken
     Trainingsbudget
     Laptop
     Reiskosten
     Pensioen
     Vakantiegeld
     Borrels
     Tussen 25-30 vakantiedagen

     Public Cinema

     Burgemeester de Vlugtlaan 125 1063BJ Amsterdam