Orbis kleurt Nederland groener

Orbis

Locatie (HQ)
Moorland 4, 5688 GA Oirschot, Nederland

Meer over Orbis als werkgever

Wij zijn Orbis. Groenversnellers. De naam zegt het al: we maken Nederland groener. Hoe sneller, hoe beter. Soms binnen de lijntjes, vaker daarbuiten. Als het maar gebeurt. Want de nood is torenhoog. De tijd is nu.We zijn actief binnen de werkvelden Groen-blauwe gebiedsontwikkeling, Bos- en natuurontwikkeling en Natuur in stedelijk gebied.


Welke positieve impact maakt Orbis?

Geen oeverloos geklets over beleid, wel de mouwen opstropen en groene resultaten boeken. Want zeg nou zelf, een plan of strategie zonder uitvoer is gebakken lucht. Bij Orbis realiseren we praktische oplossingen op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie. Oplossingen die ons mooie land (en al wat er leeft) keihard nodig heeft.

Wat maakt het werken bij Orbis leuk?

De CULTUUR die je ervaart: 

- open; vooral voor elkaar. Voor elkaars mening, perspectief en expertise. Je weet wat er reilt en zeilt in het leven van collega’s en opdrachtgevers. Want met plezier samenwerken gaat gewoon een stuk beter als je elkaar goed kent. En als je tegen iedereen eerlijk kunt zijn.

- ondernemend; in ons werkveld loop je aan tegen bureaucratie en politieke stroperigheid. Wij trekken hiertegen ten strijde! En dat blijven we doen. Want concreet resultaat is het enige waar de natuur baat bij heeft. “Gewoon doen” en “gaan met die banaan” zijn uitspraken die je bij ons vaak hoort. Voel je vrij, ook om te falen. Liever mislukt dan niet geprobeerd. 

- onbevangen; Vergroeningskansen verzilveren, dat lukt alleen als je niet blijft hangen in mitsen en maren. Daarom geven we het voordeel aan de twijfel. Ongefundeerde aannames en vooroordelen wijzen we de deur. We houden van alle dieren, dus ook van beren. Zelfs degene op de weg. Je vindt er altijd wel een pad omheen. 

De OMGEVING: 

Voor veel van onze groenversnellers voelt de natuur als hun tweede thuis. En ons kantoor als het derde. Omdat we landelijk actief zijn, werken we vanuit meerdere hubs verspreid over Nederland. Dus Orbis is altijd dichtbij. De meeste collega’s vind je bij onze vier vaste vestigingen. We doen ons best om je het hier zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. En dat lukt aardig. De vibe is er goed en naast een heleboel groen vind je er alles om je werk goed en gezond te kunnen doen. Liever staan achter je bureau? Geen probleem.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Orbis?

Bij Orbis ben je naast een groenversneller ook een groeiversneller. Van je eigen groei welteverstaan. Vakinhoudelijk verbreden of verdiepen? Doorschakelen naar een andere functie? Alles is bespreekbaar. Noem ons gerust een ontwikkelgerichte organisatie. Je loopt bijvoorbeeld regelmatig mee met één van je collega’s, het liefst iemand uit een ander vakgebied. Zo leren we steeds van elkaars ervaring en expertise. Ook tijdens onze teamdagen draait het om jouw ontwikkeling. Elk kwartaal komen we met z’n allen samen op een mooie locatie. Je spart met collega’s over je werk en we bespreken vergroeningskansen. Na de excursie of rondleiding sluiten we de vruchtbare dag af met een diner. En een borrel voor de liefhebber…

Vacatures bij Orbis vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Andere arbeidsvoorwaarden

Orbis

Moorland 4, 5688 GA Oirschot, Nederland