Meer over Op Naar Nul als werkgever
Samen gaan we op weg naar gebouwen en accommodaties die geen CO2 uitstoten en volledig energieneutraal zijn. Niet alleen met technische en financiële oplossingen, maar vooral ook door mensen bewust te maken van de noodzaak om nú de stap naar duurzaam te zetten. ONN helpt je verder!

Welke positieve impact maakt Op Naar Nul?
Op Naar Nul B.V (ONN) is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van scholen, sportclubs en zorginstellingen in heel Nederland. Dit doen we door het combineren van duurzame technieken (zoals o.a. zonnepanelen en warmteoplossingen), financiering en bewustmaking. We zijn ervan overtuigd dat een duurzamere wereld niet alleen bereikt wordt met de techniek. Wij nemen de drempels weg om daadwerkelijk over te gaan tot duurzame stappen. Ook als dit organisatorisch of financieel van aard is. Daarnaast vinden wij het bewustmaken (en gedragsverandering) over duurzaamheid van groot belang. Dat is het gene wat ons bedrijf binnen de markt uniek maakt.

Wat maakt het werken bij Op Naar Nul leuk?
ONN bestaat uit een gevarieerde club collega’s met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf. We bieden uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vakantie dagen o.b.v. 1 FTE en pensioenopbouw in een duurzaam fonds) en zullen je stimuleren jezelf verder te ontwikkelen. We geven vrijheid, de verantwoordelijkheid neem jij. Op maandag bespreken we samen de doelen voor de aankomende week, we lunchen elke dag gezamenlijk en op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel. Daarnaast worden er geregeld (sportieve) uitjes georganiseerd.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Op Naar Nul?
We stimuleren je om jezelf verder te ontwikkelen. Organiseren maandelijkse kennissessies, je krijgt een buddy en kijken regelmatig naar je ontwikkeling en hoe je kunnen helpen daarin.

Vacatures bij Op Naar Nul (ONN) vind je onderaan deze pagina!

  Voordelen

  Laptop
  Reiskosten
  Pensioen
  Tussen 25 en 30 vakantiedagen
  Vakantiegeld
  Borrels
  Lunch
  Overig
  Hybride werken

  Op Naar Nul

  Van Oldenbarneveldtst. 92-2, Arnhem

  Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

  Laatste Duurzame Vacatures