Re/thinking Mobility

Meer over &Morgen als werkgever

Wij zijn een adviesbureau met een sterke visie op de toekomst, en kijken daardoor ook op een eigenzinnige manier naar het heden. Naast de inhoudelijke kennis en visie zorgen wij altijd voor een excellent proces- en projectmanagement, zoeken samenwerking met relevante en soms onverwachte belanghebbenden, en zorgen uiteindelijk voor échte verandering: meer ruimte voor mensen.Daar waar de verdichting toeneemt, groeit ook onze natuurlijke behoefte aan mobiliteit. Sterker nog; mobiliteit is cruciaal bij het behoud van onze vrijheid en het verkrijgen van meer ruimte in een steeds voller wordende omgeving. Vanwege klimaatverandering, energietransitie, stedelijke verdichting en krimp op het platteland is business as usual geen optie meer. Intelligente mobiliteit en innovatie helpen ons met slimme oplossingen maar de échte verandering zit in onszelf: in ander gedrag en daarmee in fundamenteel anders denken. In rethinking mobility dus.

Welke positieve impact maakt &Morgen?

Ons welzijn, onze welvaart en daarmee de verstedelijking nemen de komende decennia flink toe. Wij realiseren ons welke impact mobiliteit daarbij heeft en zal hebben op de generaties na ons. De noodzaak voor een veilige, gezonde en vitale leefomgeving is groter dan ooit. Straks gaat mobiliteit niet meer om voertuigen en asfalt, maar om ruimte en kwaliteit van leven. Dat vergt anders denken over mobiliteit: rethinking mobility.

Wat maakt het werken bij &Morgen leuk?

Ondanks dat we ons werk in heel Nederland doen, zijn we een hecht team. We maken tijd om met en van elkaar te leren, en tijd voor gezellige borrels en leuke uitjes. Bij ons krijg je elke dag de kans impact te maken voor een betere, groene wereld. En heb je de mogelijkheid om mede-eigenaar van onze organisatie.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij &Morgen?

  • Veel training on the job
  • De CS academy 
  • Een opleidingsbudget

Vacatures bij &Morgen vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Onbeperkt Vakantiedagen
Borrels
Lunch
Andere Arbeidsvoorwaarden

&Morgen

Stadsplateau 5 3521 AZ Utrecht