Verbindt professionals in de energiesector

Meer over kWh People als Werkgever

kWh People is dé interim en recruitment specialist in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit voor functies op hbo en wo niveau.

Welke positieve impact maakt jullie organisatie?

  Onze missie is gericht op het vinden, binden en begeleiden van talent in de energiesector, met een focus op duurzame energie. Door het koppelen van ambitieuze professionals aan passende functies dragen we bij aan de bevordering van duurzame energiebronnen en het bereiken van betaalbare en schone energie voor iedereen.

  Wat maakt het werken bij jullie leuk?

   Wij bieden meer dan een baan! Een inspirerende werkplek met een informeel team waar gezelligheid net zo belangrijk is als succes. Meetings worden afgewisseld met een potje tafeltennis, een wandeling langs de Waal, een borrel op vrijdagmiddag of een lunch buiten de deur.

   Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?

    Je wordt bij ons goed ingewerkt en krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De lijntjes zijn kort en iedereen draagt bij aan het verder ontwikkelen van de groei van de organisatie. Het inbrengen van ideeën en initiatieven wordt hierbij gestimuleerd!

    Je krijgt bijvoorbeeld mogelijkheid om de opleiding Duurzame Energietechnieken van PHOE te volgen. De kennis kan jij toepassen in het contact met opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw interviewtechnieken te ontwikkelen of te verbeteren. Wij denken altijd mee voor een opleiding of training op maat.

    Vacatures bij kWh People vind je onderaan deze pagina!

     Voordelen

     Trainingsbudget
     Laptop
     Pensioen
     Vakantiegeld
     Tussen 25-30 vakantiedagen
     Borrels
     Lunch
     Reiskosten
     Hybride werken
     Overige arbeidsvoorwaarden

     Contact

       kWh People

       Dokstraat, 6541 EZ Nijmegen, Nederland

       Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

       Laatste Duurzame Vacatures