Meer over KplusV als werkgever

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.Wij richten ons op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving: Duurzame economie en leefomgeving; Ecosystemen en publiek-private samenwerking; Financieren; Ondernemen, innoveren en groeien; Sociale economie; Transformatie publieke organisaties.Wie we zijnWie betrokken is, wordt betrokken. Dat zien we bij KplusV elke dag. Opdrachtgevers en initiators weten ons te vinden. Voor gedegen adviezen. Voor onze kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor onze ervaring met innovatieve projecten. En voor onze ondernemersmentaliteit. Vaak nemen we zelf het initiatief om partijen bij elkaar te brengen. Want we houden van aanjagen en van resultaat.Wat we doenWe verbinden mensen en mogelijkheden. Daar zijn we goed in. We laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen. Verbinden als middel, niet als doel. Met als gevolg slimme oplossingen die betekenisvol zijn voor maatschappij en opdrachtgevers. Je vindt ons overal waar mogelijkheden en ambities bij elkaar komen. Bij de publieke sector die voor maatschappelijke uitdagingen staat. Bij ondernemingen met strategische en operationele vraagstukken. Bij organisaties in transitie. Hoe we verbinden. In ieder geval altijd informeel en collegiaal. Maar met een enorme drive om projecten te laten slagen. Met inspirerende initiatieven en goede ideeën. Als adviseur, kwartiermaker, programmamanager of gids… Zolang het maar slaagt. We denken, durven en doen. Die houding maakt ons tot een modern, no-nonsense kennisbedrijf. Flexibel, innovatief en resultaatgedreven. Aantoonbaar. En waarom we dat doen. Onze kracht schuilt in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Partijen en middelen succesvol bij elkaar brengen. Liefst in een publiek-privaat ecosysteem. Omdat dat mogelijkheden biedt om structureel en langdurig waarde te creëren die je niet alleen kunt bereiken. Wij werken er al sinds 1984 mee. En onze ambitie is daarin marktleider te blijven. Want zo leveren en ervaren we elke dag de toegevoegde waarde ervan. Bij onze projecten, bij onze opdrachtgevers, in de samenleving en bij onszelf… KplusV initieert, adviseert, verbindt en realiseert. Nu en in de toekomst.Maak kennis met ons bedrijf op www.kplusv.nl.

Welke positieve impact maakt KplusV?

Impact maken is wat ons bindt en boeit. Bij ons draag je op alle niveaus bij aan belangrijke maatschappelijke transities die zorgen voor een duurzame, sociale en innovatieve toekomst. Proces én resultaat tellen daarbij. Wij maken bijvoorbeeld impact met de financiering van duurzame, inclusieve en innovatieve initiatieven. Of het bij elkaar brengen van de juiste partijen voor samenwerking, het sluiten van de afvalketen, het creëren van inclusieve arbeidsplaatsen en het verbinden van onderwijs en arbeidsmarkt. Doe je mee?

Wat maakt het werken bij KplusV leuk?

We houden ervan om samen, als één team, van alles te ondernemen en te vieren en betrokken te zijn bij elkaar. Onze personeelsvereniging zorgt voor genoeg leuke activiteiten. Dansen op lekkere beats op het Zomerfeest. Biertjes en Schlager op het Oktoberfest in Duitsland. Terug- en vooruit kijken bij het Kerstfeest. Proosten op het nieuwe jaar tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel. Wintersport in Oostenrijk in het voorjaar (de voorpret begint al in de zomer!) Of de fanatieke kant van collega's zien op spelletjes-avonden, het kan allemaal!

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij KplusV?

Kwaliteit is onze kernwaarde en ontwikkeling vinden we vanzelfsprekend. 

  • De praktijk is een goede leerschool en daarom heb je bij ons vanaf dag één verantwoordelijkheid. 
  • Reflectie is belangrijk en faciliteren we graag. Bijvoorbeeld met Reflectiedagen voor ons hele team. 
  • Je persoonlijke en professionele groei geef je vorm met het KplusV Kompas.
  • In ons leerhuis Happy&Grow volg je o.a. trainingen als Projectmatig Creëren, een Verdomd Goed Verhaal vertellen, Acquisitie met Impact, Faciliteren of Schrijven als een pro.11

Vacatures bij KplusV vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Belangrijke vraagstukken schreeuwen om werkende oplossingen. Wij ontwikkelen ze.

KplusV (B Corp)

Westervoortsedijk 73 LB1 6827AV Arnhem

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures