JINC

Locatie (HQ)
Postjesweg 1 1057 DT Amsterdam

Meer over JINC als werkgever

Iedereen groeit met JINC, dat is ons motto. Jaarlijks weten we duizenden leerlingen te bereiken en vergroten we onze impact.Wat ons hierin succesvol maakt, wat onze samenwerking kenmerkt en wat we van elkaar verwachten is samengevat in onze kernwaarden: verbinden, daadkracht en plezier. Zij zijn onderdeel van ons DNA en met de invulling die wij hieraan geven bouwen we samen aan een steeds sterker JINC, voor elkaar, onze partners en scholen en vooral: voor de leerlingen.

Welke positieve impact maakt JINC?

JINC helpt kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via verschillende JINC-programma's maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 78.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

Wat maakt het werken bij JINC leuk?

Natuurlijk zorgen we voor ontspanning. Zowel met alle JINC’ers als met jouw directe collega’s van de afdeling/vestiging worden regelmatig activiteiten en uitjes georganiseerd. Ons zomer- en winteruitje zijn een begrip; deze wil je niet missen! We vinden het belangrijk om met elkaar verbonden te blijven, elkaar nog beter te leren kennen en plezier te maken.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij JINC?

Als je bij JINC werkt, blijf jij jezelf ontwikkelen. In gesprek met jouw leidinggevende bepaal je welke stappen je gaat zetten om je doelen, zowel persoonlijk als professioneel, te bereiken. Om jouw ontwikkeling te ondersteunen, kun je gebruikmaken van talloze in- en externe trainingen en kun je gebruikmaken van het e-learning aanbod op Good Habitz.Wil je doorgroeien binnen onze vestigingen? Dan is er een doorgroeipad. Liever doorontwikkelen naar een specialistische rol? Ook daar zijn mogelijkheden voor!We vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit (of ernaar toe beweegt), in je kracht staat en kunt blijven staan. We reserveren daarom maandelijks een Loopbaanbudget (LBB) voor jou waarmee je jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit kunt bevorderen. Op deze manier kun je gezond, competent en enthousiast mee blijven bewegen met alle ontwikkelingen in en rond de organisatie.

Vacatures bij JINC vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
13e maand
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen

Iedereen groeit met JINC

JINC

Postjesweg 1 1057 DT Amsterdam