Beleef de natuur

IVN Natuureducatie

Locatie (HQ)
Plantage Middenlaan 2c 1018DD Amsterdam

Meer over IVN Natuureducatie als werkgever

IVN Natuureducatie laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. We inspireren met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Iedereen kan meedoen! Vanuit jouw tuin, buurt, school of werk maak jij het verschil. We motiveren zoveel mogelijk mensen om in actie te komen voor meer natuur. We slaan de handen ineen met partners uit diverse sectoren en zetten natuur op de politieke agenda. Want samen kunnen we de toekomst tot bloei brengen.

Welke positieve impact maakt IVN Natuureducatie?

  De natuur staat sterk onder druk en de afstand tussen mens en natuur is niet eerder zo groot geweest. De biodiversiteit is de afgelopen decennia met meer dan 50% afgenomen en ook in ons dagelijks leven is de natuur grotendeels verdwenen. Juist het contact met de natuur is van groot belang voor ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. Dit potentieel wordt nog onvoldoende benut. IVN gelooft dat als mensen weer meer in contact staan met de natuur zij hier enerzijds gelukkiger en gezonder van worden en anderzijds beter voor diezelfde natuur gaan zorgen. Groen en natuur weer terugbrengen in ‘het systeem’ is dan ook de kern van onze uitdaging.

  Wat maakt het werken bij IVN Natuureducatie leuk?

   IVN is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, ambitieuze collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur.

   Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij IVN Natuureducatie?

    Samen zorgen we ervoor dat je jouw talenten kunt inzetten bij IVN. IVN stimuleert om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je werk én je persoonlijke vaardigheden. Hiervoor kun je (ook) gebruik maken van het persoonlijk ontwikkelbudget t.w.v. €1.000,- per jaar.

    Vacatures bij IVN Natuureducatie vind je onderaan deze pagina!

    IVN Natuureducatie

    Plantage Middenlaan 2c 1018DD Amsterdam

    Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

    Laatste Duurzame Vacatures

    Organiseer natuurkampen voor jongeren
    IVN Natuureducatie
    NL
    Neem jij samen met WoesteLand andere jongeren mee de natuur in? Word begeleider en maak deel uit van deze leuke, gezellige en leerzame organisatie.
    LandelijkVrijwilligerswerkKlimaat - Milieu, Foundation – Non-ProfitOverig