Samen bouwen aan duurzame warmte

Impuls advies

Locatie (HQ)
Reykjavikstraat 1 3543 KH Utrecht

Impuls advies als Werkgever

Welke positieve impact maakt Impuls advies?

Impuls advies is een adviesbureau dat zich vol passie inzet voor de verduurzaming van de warmtevoorziening. Ons doel is om de energietransitie te versnellen door bedrijven en overheden te ondersteunen bij de realisatie van tastbare, duurzame warmteprojecten. We vertalen ambitieuze plannen naar concrete acties, waardoor we een wezenlijke bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Onze kracht ligt in het oplossen van complexe, multidisciplinaire vraagstukken waarbij we techniek, financiën, beleid, strategie en politiek naadloos integreren. Met onze integrale visie dekken we de gehele keten, van bron tot klant, en dragen we bij aan een duurzame wereld.


Wat maakt het werken bij Impuls advies leuk?

Bij Impuls advies is het werkplezier hoog, dankzij een dynamische en collegiale werkomgeving. Hier zijn enkele aspecten die werken bij ons extra leuk maken:

- Weekstart: Iedere week starten we samen met een inspirerende meeting om de week goed te beginnen en iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en successen.

- Gezamenlijke lunch: Dagelijks genieten we samen van een gezellige lunch, wat de teamspirit versterkt en zorgt voor een ontspannen pauze.

- Maandelijkse activiteiten: Elke maand organiseren we een leuke activiteit, variërend van sportieve uitjes tot creatieve workshops, wat zorgt voor een sterke band binnen het team.

- Teamuitjes: Twee keer per jaar gaan we een hele dag op pad voor een teambuilding-activiteit, waarbij plezier en samenwerking centraal staan.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Impuls advies?

Bij Impuls advies staat jouw groei en ontwikkeling centraal. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien. Ons uitgebreide inwerktraject wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, zodat je je snel thuis voelt en effectief kunt bijdragen aan ons succes. Onze ontwikkelingsmogelijkheden omvatten:

- Op maat gemaakt inwerktraject: Een persoonlijk traject dat je helpt om je snel in te werken en je sterke punten te benutten.

- Maandelijkse gesprekken: Regelmatige gesprekken met onze HR-manager om je persoonlijke ontwikkeling te bespreken en te stimuleren.

- Studiebudget: Een vrij te besteden studiebudget van €1.500,- per jaar voor cursussen, trainingen of opleidingen die jouw professionele groei bevorderen.

- Kennissessies: Tweemaandelijkse sessies waarin we de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied bespreken en kennis delen, zodat je continu kunt leren van collega’s en experts.

- In-company trainingen: Diverse interne trainingen en opleidingen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Bij Impuls advies krijg je de kans om te werken aan baanbrekende projecten die een echte impact hebben, terwijl je jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen in een ondersteunende en inspirerende omgeving. 

Vacatures bij Impuls advies vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Impuls advies

Reykjavikstraat 1 3543 KH Utrecht

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures