Groendus

Locatie (HQ)
Central Park, Stadsplateau 34, 3521 AZ Utrecht

Wij zijn Groendus

Wij zijn het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Samen gaan we voor 100% schone energie, en helpen ondernemers die daar ook voor willen gaan. Niet door al te ver vooruit te denken, maar door vooruit te doen.

Over Groendus > Wil jij zakelijk Nederland verduurzamen?

Kom werken bij Groendus

Groendus is de alles-in-één energiepartner voor zakelijk Nederland. Wat klanten ook nodig hebben om hun energiehuishouding te verduurzamen, wij regelen het! Als ervaren gids helpen we organisaties op weg naar 100% schone energie. Doe je mee?

Het verduurzamen van zakelijk Nederland

Werk jij mee aan onze missie?

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega's. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Creative Valley naast Utrecht CS.

Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag in batterijen. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit bij het darten en tafelvoetballen. Of we drinken we gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel. Al enthousiast? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures!

Vacatures bij Groendus vind je onderaan deze pagina!

Groendus

Central Park, Stadsplateau 34, 3521 AZ Utrecht

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures