Met inzicht naar net zero in 2050

Groenbalans

Meer over Groenbalans als werkgever


Sinds 2007 ondersteunt Groenbalans bedrijven op hun route naar toekomstbestendig ondernemen. Door deze transitie versnellen wij een duurzaam, circulair en klimaatpositief Nederland. Ons programma op weg naar Net Zero in 2050 houdt in dat wij adviseren over CO2-footprinting, emissiereductie met science-based targets, duurzame energie en CO2-compensatie met als uitkomst een heldere klimaatstrategie. Groenbalans maakt onderdeel uit van Windunie Groep.

Welke positieve impact maakt Groenbalans?

Wij adviseren over oplossingen die zijn toegesneden op het snel veranderende klimaatbeleid en de regelgeving. Inzicht in het grote geheel is belangrijk voor ons en onze klanten.


Wat maakt het werken bij Groenbalans leuk?

Wij geloven dat diversiteit in al haar vormen een groot voordeel oplevert voor onze mensen en ons bedrijf. Wanneer we verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden gebruiken, nemen we betere beslissingen, bedienen we onze klanten goed en verrijken we onze individuele en collectieve ervaring. We erkennen dat het diverse talent van onze collega’s in alle fasen van hun carrière onze grootste kracht is. Daarom gaan we uit van eenheid en niet van uniformiteit en cultiveren we een inclusieve en respectvolle cultuur die al onze medewerkers ondersteunt bij het benutten van hun potentieel.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Groenbalans?

Er zijn volop kansen om jezelf professioneel te ontwikkelen zowel on-the-job als door aanvullende opleiding of kennissessies.

Vacatures bij Groenbalans vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
13e maand
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Groenbalans

Van Deventerlaan 30-40 3528AE