Greenhouse Sustainability

Think climate positive!


Benieuwd naar hoe het is om te werken bij Greenhouse Sustainability? Lees meer over Greenhouse Sustainability als werkgever.


Greenhouse Sustainability helpt bedrijven bij het inzichtelijk maken en reduceren van milieu-impact. Met daarbij, als kers op de taart, de mogelijkheid om klimaatneutraal te worden en ondersteuning bij communicatie over duurzaamheid. Wij zijn voornamelijk actief in Nederlands trots, de land- en tuinbouwsector. Een van meest innovatieve sectoren van Nederland, een “lichtend voorbeeld voor andere landen in de wereld”, aldus Sir David Attenborough in de film ‘A life on our Planet’. Daarom helpen wij niet alleen land- en tuinbouwbedrijven in Nederland, maar over heel de wereld van Japan tot Colombia. Wij hebben ons als doel gesteld bedrijven het zo toegankelijk mogelijk te maken om de footprint van het bedrijf en producten in kaart te brengen, waarbij kwaliteit en vertrouwelijkheid voorop staan.

Welke positieve impact maakt Greenhouse Sustainability?
Wij helpen bedrijven het meeste te halen uit investeringen in duurzaamheid. Dit doen we door ze te voorzien van wetenschappelijk onderbouwde inzichten die hen richting geeft hoe ze het meest effectief kunnen investeren. Daarbij kunnen afnemers betere afwegingen maken voor duurzame opties als claims onderbouwt zijn met een footprint.
Zo helpen we onder andere klimaatverandering tegen te gaan, maar ook andere aspecten die nadelige impact op het milieu hebben.

Wat maakt werken bij Greenhouse Sustainability leuk?
Het leuke aan werken bij Greenhouse Sustainability is de informele werksfeer, het gevoel dat je bijdraagt aan een betere wereld en de flexibele invulling van je functie. Uiteraard het werk wat er ligt moet worden gedaan, maar er is altijd de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie. Het team bestaat uit een combinatie van Nederlandse en Internationale collega’s, dus meestal wordt er onderling Engels gesproken.
Verder hebben we tweejaarlijks een uitje, gezamenlijke lunch en is er de mogelijkheid om thuis te werken (na je inwerkperiode)

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Greenhouse Sustainability?
Jazeker!


Alle vacatures bij Greenhouse Sustainability vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Laptop
Reiskosten
Vakantiegeld
Borrels

Greenhouse Sustainability

Smidsvuur 2, Nieuwkoop

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures