De gemeente waar jij groeit, juist door jezelf te zijn!

Gemeente Wijk bij Duurstede

Meer over Gemeente Wijk bij Duurstede als werkgever

Bij de gemeente Wijk bij Duurstede werk je met veel plezier samen, kijk je verder dan je eigen werkveld en kan je altijd bij je collega’s terecht. Dat geldt ook voor de bestuurders, want hun deur staat altijd open. Er zijn veel mogelijkheden om jouw functie te verbreden en er is vrijheid om deel te nemen aan projecten die jij interessant vindt. Bij de gemeente Wijk bij Duurstede geef jij zelf richting aan jouw loopbaan. Ontdek nu de mogelijkheden!

Welke positieve impact maakt Gemeente Wijk bij Duurstede?

Dagelijks zetten we ons in voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente. Dit doen wij in opdracht van de gemeenteraad en het college. We doen niet alles, maar kiezen vooral bewust voor wat we wél doen. We zeggen dan ook wel dat we groot genoeg zijn om klein te blijven. Ontdek wat werken bij Wijk bij Duurstede nog meer bijzonder maakt.

Wat maakt het werken bij Gemeente Wijk bij Duurstede leuk?

Wie kan zeggen dat hij tussen historische kastelen, landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitbomen en rivieren werkt? Werken voor een gemeente met een rijke geschiedenis, zoals Wijk bij Duurstede, heeft zijn voordelen. Tijdens een lunchwandeling is zoveel moois te ontdekken. Het is slechts één van de voordelen, want de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid zijn minstens net zo fijn. Er is een rechtstreekse busverbinding met Utrecht, met de auto rijd je tegen de files in en er zijn veel prachtige fietsroutes om naar je werk te komen.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Gemeente Wijk bij Duurstede?

Wij investeren in jou en je ontwikkeling. Er is veel ruimte voor jouw opleiding. Bespreek je persoonlijke wensen met je teamleider en ontdek dat er veel mogelijk is!

Vacatures bij Gemeente Wijk bij Duurstede vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
13e maand
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch
Overige arbeidsvoorwaarden

Gemeente Wijk bij Duurstede

Karel de Grotestraat 30, 362cj, Wijk bij Duurstede, Nederland