Fund Fair Climate Action

Met FairClimateFund werk je aan jouw klimaatstrategie. Van het berekenen van je CO₂-voetafdruk tot CO₂-reductie én jouw investering in betere leefomstandigheden voor mensen in gebieden kwetsbaar voor klimaatverandering.


Welke positieve impact maakt FairClimateFund?
Samen met onze partners financieren en implementeren wij klimaatprojecten. We concentreren ons op schoner koken- en herbebossingsprojecten. Deze klimaatprojecten verminderen de CO₂-uitstoot en ontbossing en verbeteren de leefomstandigheden voor mensen in ontwikkelingslanden. Tevens dragen deze projecten bij aan een of meerdere Sustainable Development Goals.


Wat maakt het werken bij FairClimatFund leuk?
Op donderdag kookt een van je collega's en lunchen we gezamenlijk. Het kan dus ook voorkomen dat jij de lunch moet verzorgen, dus haal je kookkunsten maar uit de kast! Verder hebben we een keer per maand een borrel en proberen we een aantal uitjes per jaar gezamenlijk in te plannen.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij FairClimateFund?
Jazeker, elke medewerker krijgt een budget wat hij of zij individueel kan besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast volgen we gezamenlijke trainingen en kennissessies op verschillende gebieden.


Benieuwd naar de mogelijkheden om bij FairClimateFund te werken? Onderaan deze pagina vind je de vacatures!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Reiskosten
Laptop
Pensioen
Vakantiegeld
13e maand
Borrels
Lunch

FairClimateFund

Arthur van Schendelstraat 550, Utrecht