Where ecology meets economy

Eosta

Locatie (HQ)
IJsermanweg 15 2742KH Waddinxveen

Meer over Eosta als werkgever

Eosta in Waddinxveen is distributeur van verse biologische en eerlijke groente & fruit, met een specialisatie in overzees fruit. Wij zijn ketenregisseur voor meer dan duizend telers op zes continenten.
Met ons ‘trace & tell’ merk Nature & More bieden wij consumenten complete transparantie over onze producten. Onze kernwaarden zijn: authentiek, samen en (maatschappelijk) verantwoordelijk. Het succes van de onderneming is het gevolg van een ijzersterk team van 75 medewerkers en een unieke combinatie van commercieel realisme en maatschappelijk idealisme.

Welke positieve impact maakt Eosta?

  Eosta wil een bijdrage leveren aan gezonde voeding, een beter milieu en sociale verantwoordelijkheid. Wij maken mens en aarde gezonder met verse, biologische en sociaal verantwoord geteelde groente en fruit.

  Wat maakt het werken bij Eosta leuk?

   We vragen om professionaliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Maar energie en plezier in het werk zijn net zo belangrijk. De menselijke maat staat voor ons centraal: we hebben oog voor elkaars unieke potentieel, kunnen omgaan met elkaars imperfecties, teneinde gezamenlijk een prestatie neer te zetten die we kunnen verantwoorden naar mens, bedrijf en samenleving.

   Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Eosta?

    Naast dat we natuurlijk een opleidingsplan hebben voor trainingen die nodig zijn voor je functie heb je een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- per jaar (je mag 3 jaar sparen) om vrij te besteden aan mentale en sociale vitaliteit.

    Vacatures bij Eosta vind je onderaan deze pagina!

    Voordelen

    Hybride werken
    Trainingsbudget
    Laptop
    Reiskosten
    Pensioen
    Vakantiegeld
    Tussen 25-30 vakantiedagen
    Borrels
    Lunch
    Overige arbeidsvoorwaarden

    Eosta

    IJsermanweg 15 2742KH Waddinxveen