Klimaatneutraal in 2050? Endule maakt jouw duurzaamheidsdoelen concreet, zichtbaar en haalbaar.

Meer over Endule als werkgever

Endule gaat voor het creëren van een 100% duurzame leefomgeving. We voelen ons verantwoordelijk voor het versneld en betaalbaar uitvoeren van de energietransitie van de gebouwde omgeving en het creëren van een duurzame woon- en leefomgeving. Dat uit zich in actieve betrokkenheid. We spreken organisaties aan op hun verantwoordelijkheid: dat begint met je duurzaamheidsdoelen formuleren en bereiken. We ondersteunen bij de uitvoering, van strategie tot operatie. We zetten onze tanden in complexe vraagstukken, houden van een persoonlijke benadering en realiseren praktisch uitvoerbare oplossingen. En, belangrijk: we helpen organisaties en woningeigenaren om zélf verantwoordelijkheid te nemen.

Welke positieve impact maakt Endule?

Endule werkt aan een snelle en betaalbare transitie naar een CO2-neutrale gebouwde omgeving in 2050. Wij helpen om duurzaamheidsdoelen te duiden, plannen en te behalen.

Wat maakt het werken bij Endule leuk?

Werken bij Endule betekent werken bij een jonge, groeiende organisatie met passie voor duurzaamheid en de energietransitie. Met plezier samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen vinden we belangrijk. Omdat je zelf je eigen agenda en werk plant, kun je jouw werkweek goed combineren met je privé activiteiten. Volgens ons Endule@Work concept werk je in de basis 50% thuis en 50% op kantoor of locatie. Op vrijdag zien we elkaar voor de weekafsluiting en borrel op ons kantoor in het prachtige Fort Isabella in Vught!

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Endule?

Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jou écht alle kansen en haal jij het beste uit jezelf!

Vacatures bij Endule vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Borrels
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Endule B.V.

Hoornwerk 1 Vught Noord-Brabant 5264 PL