Elemental B.V

Locatie (HQ)
Strategiefabriek, Hogehilweg 20 1101CD

Meer over Elemental als werkgever

A mission-driven strategy and innovation firm Innovation 

• Transformation 

• Coalitions 

• Education


Welke positieve impact maakt Elemental?

We helpen onze opdrachtgevers te innoveren en transformeren door middel van missie-gedreven strategieën en ambitieuze coalities. Innovatie: innoveren voor een duurzame toekomst Transformatie: culturen veranderen, teams sterker maken en doelgericht leiderschap opbouwen Coalities: bouw coalities in co-creatie met belanghebbenden om impact te vergroten Onderwijs: ontwerp verfrissende onderwijsprogramma's om studenten en professionals samen te brengen.

Wat maakt het werken bij Elemental leuk?

We bieden je een plek binnen een zelfsturende, missiegedreven organisatie met passie voor vooruitgang en impact met een bevlogen team van collega’s met diverse achtergronden. Ons bruisende kantoor zit in Amsterdam Zuidoost en we genieten elke dag van een biologische en vegetarische lunch. Wij hebben een open en inclusieve werkcultuur met aandacht voor elkaar. Je krijgt bij Elemental de mogelijkheid om bij te dragen aan uitdagende projecten die een positieve impact hebben op de samenleving. Er is een stimulerende en inclusieve werkomgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd en je mag leren van fouten. Daarnaast is er tijd en ruimte voor teambuilding in de vorm van zomerfeesten, kerstdiners, borrels en teamuitjes. We hebben aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Er is flexibiliteit om thuis te werken, maar omdat we het graag persoonlijk maken zien we elkaar liever op kantoor.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Elemental?

Persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd en je mag leren van fouten. Elke werknemer heeft naast de mogelijkheid tot een persoonlijk ontwikkelbudget ook de ruimte om deel te nemen aan plenaire kennissessies, trainingen en cursussen.

Vacatures bij Elemental vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Make purpose work

Elemental B.V

Strategiefabriek, Hogehilweg 20 1101CD