Zonnepanelen voor iedereen

De Zoncorporatie

Locatie (HQ)
Internetstraat 15, 1033 MS, Amsterdam

Meer over De Zoncorporatie als werkgever

Wij werken samen met woningcorporaties en vastgoedpartijen om zonnepanelen te installeren op hun bezit. Hiervoor benaderen we ook de (sociale) huurders en informeren hen over zonnepanelen en het aanbod. Huurders hebben door gebruik te maken van zonnepanelen jaarlijks een besparing op hun energierekening. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot de voordelen van duurzame energie. Alleen dan kan de energietransitie slagen.

Welke positieve impact maakt De Zoncorporatie?

  (Sociale) Huurders kunnen niet investeren in zonnepanelen omdat ze daar vaak de middelen niet voor hebben en omdat hun dak niet van hen is. Door onze samenwerking met woningcorporaties en vastgoedpartijen maken we zonnepanelen toch toegankelijk voor deze groep mensen.

  Wat maakt het werken bij De Zoncorporatie leuk?

   Onze cultuur is heel laagdrempelig en toegankelijk. Iedereen kan zichzelf zijn. Ook organiseren we regelmatig leuke dingen zoals teamuitjes, borrel of gaan we samen sporten

   Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij De Zoncorporatie?

    Iedereen heeft een opleidingsbudget tot zijn/haar beschikking om een opleiding te doen. Daarnaast is er ook ruimte voor mensen die nog niet de expert op zijn/haar gebied. Wij geven ze de kans om die expert te worden.

    Vacatures bij De Zoncorporatie vind je onderaan deze pagina!

    Voordelen

    Hybride Werken
    Trainingsbudget
    Laptop
    Reiskosten
    Pensioen
    Tussen 25-30 vakantiedagen
    Borrels

    De Zoncorporatie

    Internetstraat 15, 1033 MS, Amsterdam